Project-Sapphire / 1.8.X-1.12.X / Survival / Coin / İnek / Rütbe / Ticaret / Boss / Spawner Parçası / 152.89.245.50:40014 / Gelişmiş Sistemler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu tasarımı berbat, sunucu kötüye benziyor.

nedeni nedir ? Onuda söyleseydiniz bari :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

farkettim ama çok göze batıyor mu ? Özür diliyerek soruyorum.
Kendi düşüncemi söyledim belirtmek isterim .

Komu tasarimi kotu ve play.riseofvalyra mi ne onun ip si ile giriliyordu en son haberiniz olsun.
O ip den girilmesi bizim suçumuz değil.Keyubunun yaptığı bir hata.

Konu tasarımı berbat, sunucu kötüye benziyor.
Aynen dün bana "Ortağım ol" diyen adam reddedilince baltamalaya geliyor hayat ne güzel.

ProjectSurvival yan sanayi
Ne alakası var ? Project kelimesi dünyada birtek onlar mı kullanıyor ? Project kelimesinin sahibi mi onlar ?

Niye Whitelist'da server
dün gece bakıma almıştık unutmuşuz özür dilerim :)

p2w yok diyorsunuz ve vip satıyorsunuz, tuhaf.

p2w yok diyorsunuz ve vip satıyorsunuz, tuhaf.
p2w dediğiniz şey nedir anlatayım belli bilmiyorsunuz çünkü :) :
P2W denilen şey iki oyuncudan birisi para yatırırsa diğer para yatırmayan oyuncudan ulaşamayacağı kadar daha güçlü olmasıdır.Para yatırmayan kişi yatırmamaya devam ederse para yatıranla asla ve asla eşdeğer olamayacaktır.Bu tür oyunlar wolfteam ve zula'dır.
Bizde en yüksek set p4 var ve inek vs veriyor.Ayrıca vipstr veriyoruz en üst rütbede işin komik yanı :) Yani viplerle rütbeler eşdeğer bizde.Öğrenin terimlerin anlamını ve öyle gelin rica ediyorum.Türkiye'de en çok söylenmekten çekinilen kelime "Bilmiyorum" kelimesidir.Ama ben size yinede Türkçe öğretmenliği yaptım 2 dakikalığına bu size fazlasıyla açıklayıcı olmuştur,iyi günler dilerim.

Konu tasarımı çok bayıcı, düzeltmeniz gerek.
Ayrıca tasarımda "ı" harfi var ama diğer Türkçe harfler yok.

Dostum Çiftlik sisteminiz coğu sunucuda var biraz editleyip yeni hayvanlar ekliyebilirsiniz örneğin koyuna lvl upgrade edip yününü kestiğinizde daha çok çıkabilir ve yünden de para kasılabilir bu tür deişik fikirler insan toplayacaktır

Dostum Çiftlik sisteminiz coğu sunucuda var biraz editleyip yeni hayvanlar ekliyebilirsiniz örneğin koyuna lvl upgrade edip yününü kestiğinizde daha çok çıkabilir ve yünden de para kasılabilir bu tür deişik fikirler insan toplayacaktır
çok ama çok teşekkürler keşke herkes siz gibi olsa.

çok ama çok teşekkürler keşke herkes siz gibi olsa.
Önemli Değil Gıcık Olduğum insana böyle davranmam Fakat Görüyorum Ki Acemisiniz yanlış anlama kendime profesyonelim demiyorum fakat bu yola devam edecekseniz her tür insanla karşılaşırsınız sıkıntı etmeyin kolay gelsin sunucunuza bakmak için su an mcye giriyorum :)

p2w dediğiniz şey nedir anlatayım belli bilmiyorsunuz çünkü :) :
P2W denilen şey iki oyuncudan birisi para yatırırsa diğer para yatırmayan oyuncudan ulaşamayacağı kadar daha güçlü olmasıdır.Para yatırmayan kişi yatırmamaya devam ederse para yatıranla asla ve asla eşdeğer olamayacaktır.Bu tür oyunlar wolfteam ve zula'dır.
Bizde en yüksek set p4 var ve inek vs veriyor.Ayrıca vipstr veriyoruz en üst rütbede işin komik yanı :) Yani viplerle rütbeler eşdeğer bizde.Öğrenin terimlerin anlamını ve öyle gelin rica ediyorum.Türkiye'de en çok söylenmekten çekinilen kelime "Bilmiyorum" kelimesidir.Ama ben size yinede Türkçe öğretmenliği yaptım 2 dakikalığına bu size fazlasıyla açıklayıcı olmuştur,iyi günler dilerim.
Diğer oyuncular kasar iken ben vip alcam ve onlardan önce p4 setim ve belirli özelliklerim olcak tamam p2w değilmiş..

Diğer oyuncular kasar iken ben vip alcam ve onlardan önce p4 setim ve belirli özelliklerim olcak tamam p2w değilmiş..
P2W dediğiniz şey imkansızlıklardır oyuncular arasında uçurum farklardır.Bizde ise zaman kazanmaktır.Eninde sonunda normal oyuncu yine ulaşabilecek viplere yani :) ha merak ediyorum lütfen sunucunuzdaki viplerin bilgilerini atar mısınız ? Birde ipsini :)

P2W dediğiniz şey imkansızlıklardır oyuncular arasında uçurum farklardır.Bizde ise zaman kazanmaktır.Eninde sonunda normal oyuncu yine ulaşabilecek viplere yani :) ha merak ediyorum lütfen sunucunuzdaki viplerin bilgilerini atar mısınız ? Birde ipsini :)
Sunucum şuan yapılıyor bir bilgi vermeme ama p2w benimki

Ama şöyle bir bilgi verebilirim.
-Alan adımız mevcut
-Özel olarak yapılan Map-Plugin paketi
-16GB VDS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl