Bulundu Project Remiel | MMORPG projesine ekip üyeleri arıyoruz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.161
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muri

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
Minecraft
Imurii

Discord:

muri0031

Merhaba MC-TR üyeleri!
Uzun zamandır geliştirdiğimiz MMORPG projemize hız kazandırmak adına yeni ekip üyeleri arıyoruz.
Aşağıdaki bağlantıları kullanarak proje ve ilgilendiğiniz pozisyon hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Quest, Mob/Boss, Yazar ve Item Tasarımcısı vb.)

Proje hakkında daha detaylı bilgi edinmek için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İyi günler!

(Ücretli bir pozisyon yoktur, detaylı fiyatlandırma için iletişime geçin.)

Son düzenleme:
İlk mmorpg projesi değil ve sanırım bütçe konusunda bir probleminiz var. Umarım aradığınız insanları bulabilirsiniz, başarılar.

İlk mmorpg projesi değil ve sanırım bütçe konusunda bir probleminiz var. Umarım aradığınız insanları bulabilirsiniz, başarılar.
MMORPG başlığı ağır bir başlıktır, bu başlığı kaldırabilecek bir türk sunucusu geçmişte bir vakitlerde var olmuş olabilir fakat bu onun MMORPG standartlarına uyduğu anlamına gelmez. Ona bakarsanız Hypixel Skyblock'da bir kısıma MMORPG'dir fakat standartlarına baktığımız vakit ne kadar zayıf kaldığını anlamış oluyoruz. Yani kısacası bu proje istenildiği gibi giderse ve devam ettirilirse Türkiye'nin ilk MMORPG'si olacak.

MMORPG başlığı ağır bir başlıktır, bu başlığı kaldırabilecek bir türk sunucusu geçmişte bir vakitlerde var olmuş olabilir fakat bu onun MMORPG standartlarına uyduğu anlamına gelmez. Ona bakarsanız Hypixel Skyblock'da bir kısıma MMORPG'dir fakat standartlarına baktığımız vakit ne kadar zayıf kaldığını anlamış oluyoruz. Yani kısacası bu proje istenildiği gibi giderse ve devam ettirilirse Türkiye'nin ilk MMORPG'si olacak.
Kimse bedavaya çalışmaz ama yine de sizin izlediğiniz yol farklıdır bir şey demiyorum.

Kimse bedavaya çalışmaz ama yine de sizin izlediğiniz yol farklıdır bir şey demiyorum.

Minecraft Türkiye standartlarını yükseltmek isteyen kişiler başvurabilir. 14 Kişilik ekibimizde herkes gönüllü olarak çalışıp, standart üstü kalitede işler çıkartıyorlar. Ekip olarak öncelikli amacımız diğer sunucular gibi sadece para kazanmak değil, Türkiye'yi MMORPG türünde küresel çapta liderliğe taşımaktır. Bu yolda yanımızda yer almak isteyen kişilere her zaman açığız. Başarı dilekleriniz için teşekkürler, iyi günler. :)

MMORPG sunucularının çoğalması gerektiğini düşünüyorum. Umarım yakın zamanda ekibinizi toplarsınız.

İlk Türk MMORPG olduğunu düşünmüyorum. 1 2 yıl öncesinde MMORPG sunucu yapan bazı kişiler görmüştüm(tam anlamıyla MMORPG).

Yinede MMORPG sistemli sunucular arttırılmalı. Başarılar dilerim.

İlk Türk MMORPG olduğunu düşünmüyorum. 1 2 yıl öncesinde MMORPG sunucu yapan bazı kişiler görmüştüm(tam anlamıyla MMORPG).

Yinede MMORPG sistemli sunucular arttırılmalı. Başarılar dilerim.
Bu konuda ilk attığım mesajı okursanız sevinirim.

Ona uygun bir mesaj yazdığımı belirtmek isterim :)
Pek katılmıyorum size, MMORPG türüne en yakın sunucuyu 2019 yıllarında oynamıştım. Kendi aramızda oynadığımızdan dolayı public'e açılmadı ancak ondan başka MMORPG olabilir diyebileceğim bir sunucu görmedim. Varsa ve burada paylaşırsanız sevinirim.

Pek katılmıyorum size, MMORPG türüne en yakın sunucuyu 2019 yıllarında oynamıştım. Kendi aramızda oynadığımızdan dolayı public'e açılmadı ancak ondan başka MMORPG olabilir diyebileceğim bir sunucu görmedim. Varsa ve burada paylaşırsanız sevinirim.
Şuan malesef herhangi bir mmorpg sunucu yok dediğimiz gibi veya benim bulunduğuum yok. Bahsettiğim mmorpg sunucular 3 yıl öncesine ait kapanmış sunucular. Kapandıkları içinde isimleri veyahut ip adresleri bile aklımda değil ama dediğim gibi ilk siz değilsiniz sizden önce yapan sunucular gördüğüm bir gerçek.

Bu konuda ilk attığım mesajı okursanız sevinirim.
Ona bakarsanız sizde önceki açılan **Tüm** MMORPG sunucularının içini bilemezsiniz. Ayrıyeten dediğiniz alanlar için ücretsiz çalışacak birinin çıkacağını sanmıyorum fakat yine de umarım aradığınız kişileri bulursunuz.

Bir şeyin ilki olmayı ben bazı konularda verimli bulmuyorum. Çünkü ilkler genelde verimsiz veya eksik oluyor. Mesela ailenin ilk çocuğu olmak(ilk çocuğum ;)). Aileler ikinci çocukta kendilerini daha tecrübeli hissederler ve ikinci çocuğun hayatının daha iyi olacağı potansiyel bir gerçektir. Bu kavram tecrübedir.

Daha çok şunu düşünmelisiniz.

"Bizden öncekilerden veya şuan olduğumuzdan nasıl daha iyi olabiliriz."

Ona bakarsanız sizde önceki açılan **Tüm** MMORPG sunucularının içini bilemezsiniz. Ayrıyeten dediğiniz alanlar için ücretsiz çalışacak birinin çıkacağını sanmıyorum fakat yine de umarım aradığınız kişileri bulursunuz.
Bir şeyin ilki olmayı ben bazı konularda verimli bulmuyorum. Çünkü ilkler genelde verimsiz veya eksik oluyor. Mesela ailenin ilk çocuğu olmak(ilk çocuğum ;)). Aileler ikinci çocukta kendilerini daha tecrübeli hissederler ve ikinci çocuğun hayatının daha iyi olacağı potansiyel bir gerçektir. Bu kavram tecrübedir.

Daha çok şunu düşünmelisiniz.

"Bizden öncekilerden veya şuan olduğumuzdan nasıl daha iyi olabiliriz."
6-7 Yıldır bu işin içerisindeyim ve küresel çapta MMORPG sunucularının projelerini paylaşan ''The Crossroads'' adlı bir toplulukta geçmişte veya şu anda geliştirilmiş/geliştirilmeye devam eden bir discord sunucusunda hiçbir zaman Türkiye var olmadı. Belki gerçekten çok ufak bir sunucu var oldu ve kısa süre ardından kapandı. Bu tür ses getiremeyen sunuculardan bahsediyorsanız belki de bunlardan yüzlerce var olmuştur, kim bilir? Fakat ses getiren veya belirli projelerin içerisinde yer alan bir MMORPG'den bahsediyorsak evet Remiel bir ilk. Spellforged, Wynncraft ve Monumenta gibi büyük MMORPG sunucularının var olduğu discord sunucusunun içerisinde pay alan ilk ve tek Türk MMORPG sunucusuyuz.

Önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi, Türkiye standartlarını yükseltecek bir ekipte yer almak isteyenler her zaman bulunur. Bu konu sayesinde de birden fazla kişiyle anlaşarak, çalışmalarımıza hız katmış bulunuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl