DenizShelby
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 5
Evet dostum 1000,1500 lira arası bir bütçe reklam giderleri falan içinde, tasarım yönünde sorun yok sevgilim grafiker o üstlenecek, her şey ortalama üstünde olsun istiyorum yani önüne gelenin açtığı serverlere nazaran farklı bir sunucu olması için yeterli miYanlış anlamadıysam 1.000 ile 1.500 lira arasında bir sunucu projesinden bahsediyorsun. Aslına bakarsan bu bütçe bir sunucu için oldukça yeterli olur. Tabii işin içine reklam giderlerini vs. de dahil edersen tam anlamıyla da bütün bütçeni de kullanmış olursun. ( Skyblock, Faction ve Survival. )
hocam yaptığımız projenin giderlerinden dolayı doğal olarak getirisi de olmalı maddi açıdan ki daha da kaliteli işler yapalım 2b2t gibi bir şey yaparsak sizce kazancı olur mu2B2T Yapabilirsiniz ancak güçlü bir makineye ihtiyacınız olacak + Reklam vermeniz gerekiyor.
Başlangıç için fazlasıyla yeter ancak firmayı seçerken çok dikkatli seçim yapmalısın. Sunucu bütçesinden arta kalan reklam bütçeleriyle sunucunun doldurup firmanın kalitesizliğinden de sunucunun çökmesine istemezsiniz. Ha eğer siz gerçekten de geniş kapsamlı güzel bir sunucu açacaksanız sunucu tutmadan 2-3 oyun türünü geçmeyin. Bence Faction, Skyblock ve Survival başlangıç için ideal 3 oyun türü olacaktır ki çok abartmayın :)Evet dostum 1000,1500 lira arası bir bütçe reklam giderleri falan içinde, tasarım yönünde sorun yok sevgilim grafiker o üstlenecek, her şey ortalama üstünde olsun istiyorum yani önüne gelenin açtığı serverlere nazaran farklı bir sunucu olması için yeterli mi
Bu 3 oyun çok klasik değil mi evet başlangıç için demişsiniz fark ettim fakat başlangıçta da fark yaratacak bir şey de olması lazım değil miBaşlangıç için fazlasıyla yeter ancak firmayı seçerken çok dikkatli seçim yapmalısın. Sunucu bütçesinden arta kalan reklam bütçeleriyle sunucunun doldurup firmanın kalitesizliğinden de sunucunun çökmesine istemezsiniz. Ha eğer siz gerçekten de geniş kapsamlı güzel bir sunucu açacaksanız sunucu tutmadan 2-3 oyun türünü geçmeyin. Bence Faction, Skyblock ve Survival başlangıç için ideal 3 oyun türü olacaktır ki çok abartmayın :)
Bu 3 oyun çok klasik değil mi evet başlangıç için demişsiniz fark ettim fakat başlangıçta da fark yaratacak bir şey de olması lazım değil mi
Taha Kaya#8199
İlginiz için teşekkürler fakat ben yepyeni bir devrim getirmek istiyorum. açılan serverlerin hepsine göz gezdiriyorum hepsi aynı sadece İP adresleri değişik, tekrardan teşekkürler.
Evet, klasik ancak ülkemizde en çok bu oyun türleri oynanıyor. Ha eğer gerçekten kendinize güveniyorsanız yepyeni bir türde çıkarabilirsiniz omg
İlginiz için teşekkürler fakat ben yepyeni bir devrim getirmek istiyorum. açılan serverlerin hepsine göz gezdiriyorum hepsi aynı sadece İP adresleri değişik, tekrardan teşekkürler.
Sağlam olması için uğraşacağım dostum fakat dediğim gibi sunucunun maddi konuda da bir getirisi olmalı ki daha fazla geliştirelim sizce maddi açıdan güzel bir getirisi olur mu?Bu para bi sunucu için belkide güzel bir cüzdan diyebiliriz . İnternet üzerinde güzel hostlar bulunuyor bu paranın belkide 3'de 1'ini
VDS için kullansan geri kalanının bi miktarınıda reklama versen forumlar üzerinden aynı şekilde plugin paketi yapmayı bilmiyorsan bi
sağlam , güvenilir , başarılı bir kişiye plugin paketi yaptırabilirsin . Tasarımını sevgilin yapıcakmış zaten o yönden karlısın eğer hub yapıcaksan ve
sağlam olcağını düşünüyorsan bu para sana sağlam bi sunucu çıkartabilir .
Taha Kaya#8199
Sağlan olması için uğraşacağım dostum fakat dediğim gibi sunucunun maddi konuda da bir getirisi olmalı ki daha fazla geliştirelim sizce maddi açıdan güzel bir getirisi olur mu?
çok öjüy diyeyim, api bilmiyordum neler neler yaptığınızıAh yaptığım işleri bir bilseniz böyle konuşmazsınız emin olun :d
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!