<End Wars Projesi>
| Oyuncular Bir End Dünyasında Başlayacaklar.
| Başladıklarında Rütbeleri <Sabırlı> Olacak.
| Envanterlerinde Yemek, Kılıç Zırh, Büyülü Elma, Bedrock, İksirler Tnt Çakmak, Creeper Yumurtası, Sünger V.b Olacak.
| /Warp MobKes E Gidip Mob Kesip Onlardan Çıkan İtemleri Satarak Para Kasabilecekler.
| Nether Wart Tarlası Ekonomide En Üst Sırada Olacak.
| Vote sistemi, Özel İtemler, Özel Enchler, V.b Birsürü Özellik Olacak :)
| Oynarken Alırken HAZZI Hiç Bir Sunucuda Bulamayacaksınız.
| Party Sistemi Olacak. Bu Sayede; Her 15 Dk Da 1 Şans Kutuları Olacak
| <-> Lapis Olmayacak. ;( :D
|Türkiye De İlk Almanya Türkiye İngilizce Dil Destekli Sunucu Olacak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<+> Tnt Ve Creeper Yumurtası İle Bedrock Kırabileceksiniz.. Bu Sayede Klan Evleri Bedrocktan Yapılsa Bile Basılabilcek.
Benimle Bu Projeyi Hayata Geçirecek ORTAK Arıyorum :)[DOUBLEPOST=1482089899,1482089792][/DOUBLEPOST]Yorumlarınız Benim İçin Önemlidir.. :)
| Oyuncular Bir End Dünyasında Başlayacaklar.
| Başladıklarında Rütbeleri <Sabırlı> Olacak.
| Envanterlerinde Yemek, Kılıç Zırh, Büyülü Elma, Bedrock, İksirler Tnt Çakmak, Creeper Yumurtası, Sünger V.b Olacak.
| /Warp MobKes E Gidip Mob Kesip Onlardan Çıkan İtemleri Satarak Para Kasabilecekler.
| Nether Wart Tarlası Ekonomide En Üst Sırada Olacak.
| Vote sistemi, Özel İtemler, Özel Enchler, V.b Birsürü Özellik Olacak :)
| Oynarken Alırken HAZZI Hiç Bir Sunucuda Bulamayacaksınız.
| Party Sistemi Olacak. Bu Sayede; Her 15 Dk Da 1 Şans Kutuları Olacak
| <-> Lapis Olmayacak. ;( :D
|Türkiye De İlk Almanya Türkiye İngilizce Dil Destekli Sunucu Olacak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<+> Tnt Ve Creeper Yumurtası İle Bedrock Kırabileceksiniz.. Bu Sayede Klan Evleri Bedrocktan Yapılsa Bile Basılabilcek.
Benimle Bu Projeyi Hayata Geçirecek ORTAK Arıyorum :)[DOUBLEPOST=1482089899,1482089792][/DOUBLEPOST]Yorumlarınız Benim İçin Önemlidir.. :)
Son düzenleme: