ProGamesTr (1.7.x-1.8.x) (İpeksi Spawner) (xTeam) (Köylü Takas) - Sunucu Aktif -

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ProGamesTr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.130
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucunuz Kötü Plugin Nedeniyle 17 Yapmışsınız Pluginler Artık Nerdeyse 18

Buildler Kötü

önermeyeceğim sunucu listesine girmiş bulunmaktasınız. :D

bydemir06 Sana Katılmıyor Bence Gayet Güzel Cevap Verdi Ancak Senin Tepkin Çok Garip
Kod:
İster isen boşaltayım sunucunu...

Bu Tarz Bi Tehdit Foruma Yakışmıyor Sen Beğenmiyorsun Diğer Arkadaşda Beğenen Çok Diyor Bence Bu Tarz Konuşmalar Olmamalı

Özellikle Tehdit Yakışmıyor

bydemir06 Sana Katılmıyor Bence Gayet Güzel Cevap Verdi Ancak Senin Tepkin Çok Garip
Kod:
İster isen boşaltayım sunucunu...

Bu Tarz Bi Tehdit Foruma Yakışmıyor Sen Beğenmiyorsun Diğer Arkadaşda Beğenen Çok Diyor Bence Bu Tarz Konuşmalar Olmamalı

Özellikle Tehdit Yakışmıyor

-> Kendini beğenilmişlik bir üst seviye çerçeve olarak koyalım gelen cevap " O yüzden sunucu doluyor zaten " benim cevabım kâti açık bir şekilde yer alıyor istiyorsan boşaltayım sunucunu (Saldırı amaçlı eylem) olarak algılıyor olabilirsiniz. Ama o anlamda verilmedi forumun en iyi forumları ödüllendirirken. Sizin forumunuzu 'da en kötüler listesine koydum sonuç olarak. Sizin beğendiğinizi (a) ile (b) beğenmeme olasılığı ile ilerleyemez hayat o zaman yemek yeme sonuçta yesen de öleceksin yemesen de.

Forum üzerinden saldırı yada size rahatsızlık verilecek bir şey yapılmadı *Forum Yöneticisi insiyatifi ile cevap vermiş bulunmaktayım iyi forumlar.

Anladım

Sunucu Sifirlandi Suanda Aktiftir
Herkese İyi Forumlar Dileriz
[DOUBLEPOST=1484149388,1484146852][/DOUBLEPOST]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl