ProGamesTr (1.7.x-1.8.x) (İpeksi Spawner) (xTeam) (Köylü Takas) - Sunucu Aktif -

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ProGamesTr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.130
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucuya Giriş Yaparken Crash Veriyor?

Af edersin sunucuyu hic beğenmedim, çok kötü olmuş hemen geliştirilmesi lazım açıkçası bu nasıl server?

Sunucu Siflandı İpeksi Spawner Plugini Düzeltildi Sunucu Aktif Edildi Sunuyua Giriş Yapabilirsiniz[DOUBLEPOST=1477128943,1477076390][/DOUBLEPOST]Tüm Buglar Gireildi Sunucudaki
Herkese İyi Forumlar Dileriz
[DOUBLEPOST=1477492328][/DOUBLEPOST]Sunucudaki Lag Sorunu Giderilmiştir Anti Hile Plugini Silinmiştir Sunucu Aktiftir Herkesi Bekleriz
Herkese İyi Forumlar Dileriz

Sunucu geliştirilmeli. Sunucunun mapini hiç beğenmedim, pluginleri idare eder.

2- Konu İçerindeki Mesajlarınızda Spam Yapmayın !
Konuya yazdığınız mesajların spam olmamasına özen gösterin. "Müthiş, Güzel, Çok Güzel vs." gibi mesajlar kabul edilemez !

Sunucu Tekrar Aktif Doluşun[DOUBLEPOST=1483370851,1483284820][/DOUBLEPOST]Herkese İyi Forumlar Dileriz

swde 7/24 online olurum. 2 Sunucu açmışlıgım ve sıkıntıdan kapatmışlıgım var 2 3 aya kalmaz yine sunucu açmayı planlıyorum. çok bilgiliyim ve ahlaklıyım. kimseyi kırmam rehber yaparsanız sevinirim. Sunucu bu arada güzel :cork:

swde 7/24 online olurum. 2 Sunucu açmışlıgım ve sıkıntıdan kapatmışlıgım var 2 3 aya kalmaz yine sunucu açmayı planlıyorum. çok bilgiliyim ve ahlaklıyım. kimseyi kırmam rehber yaparsanız sevinirim. Sunucu bu arada güzel :cork:
bakariz sen sunucuda oyna
herkese iyi forumlar dileriz

Sunucu tekrar dan açılmıştır İYİ OYUNLAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl