Profil resimleriniz sizin kişiliğinizi mi yansıtıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OFEZA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.055
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet tabiki yansıtıyor.

yani neden yansıtmasın ki .d

Yani sayılır diyebilirim. Mesela ben anime gif koyduğum için animeye çok bayılıyorum yada animede ki olay benim dururumu yansıtıyor olamaz. Havalı bulduğumuz şeyler de oluyor bazen.

Sürekli profil resmimi değiştiriyorum. Sevdiğim hayali karakterleri yapıyorum. Çoğunu izlediğim animelerden yapıyorum ve sevmediğim karakterleri asla yapmam. :/

Kimileriniz hayali bir karakteri kimiside kendisine yakın hissettiği birisini profil resmi olarak koyuyor. Sizce bu resimleriniz kendi kişiliğinizimi yansıtıyor bunun cevabını bekliyorum eğer katılmıyorsanız niçin profil resminizde o var ?

Kendi cevabım ise evet yansıtıyor. Kendisini çok severim. Arada bir şarkılarını açıp dinlerim hakikaten tek anlamlı bulduğum şarkılar onunkiler. Bana göre; eğer profil resminiz sizi yansıtmıyorsa onu kaldırın çünkü pek hoş değil. Özellikler karşıcins fotoğrafları koyan arkadaşları anlayamıyorum. İllaki bir açıklamaları vardır, yorum bekliyorum.
menderes abimin barış manço profilini kullandığı zamanlar...

Direkt benim, yansıtmıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl