Profil resimleriniz sizin kişiliğinizi mi yansıtıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OFEZA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.055
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OFEZA

MÜSLÜMAN
Yasaklandı
Elmaslar
1.984
Minecraft
byfatih

Discord:

ofez #6281

Kimileriniz hayali bir karakteri kimiside kendisine yakın hissettiği birisini profil resmi olarak koyuyor. Sizce bu resimleriniz kendi kişiliğinizimi yansıtıyor bunun cevabını bekliyorum eğer katılmıyorsanız niçin profil resminizde o var ?

Kendi cevabım ise evet yansıtıyor. Kendisini çok severim. Arada bir şarkılarını açıp dinlerim hakikaten tek anlamlı bulduğum şarkılar onunkiler. Bana göre; eğer profil resminiz sizi yansıtmıyorsa onu kaldırın çünkü pek hoş değil. Özellikler karşıcins fotoğrafları koyan arkadaşları anlayamıyorum. İllaki bir açıklamaları vardır, yorum bekliyorum.

Son düzenleme:
Ben'de Biraz Saçma Al İşte Çoduk Barbara'nın Fotosunu Koymuş Napak; Kendini Kız Gibi Hissediyor :D

Şuan ki profilimde ki kişi bir anime karakteri olan Monkey D. Luffy. Avatar olarak koymamın nedeni ise hoşuma gittiği için :D

Şuan ki profilimde ki kişi bir anime karakteri olan Monkey D. Luffy. Avatar olarak koymamın nedeni ise hoşuma gittiği için :D
Demekki beğendiğin bir özelliği var ve o özelliğini benimsemişsin.

Evet benim nekadar axxxa olduğumu yansıtıyor.

Kişiliğini hissettiğini sanmıyorum. Ne kadar tanıyorda kişiliğini hissediyor? Sırf aman güzel kız fotoğrafı koyalım diyorlar.
Konuyu değiştirmeyelim, bu konu'nun amacı kişiliği yansıtmak, tanıyıp tanımamak ile alakası yok.

Mitolojik Tanrı Thor'un Oğlu Tyr'ın iyi bir resmi olaydı, koyardım.
Şuan ki resmimse icecream adlı sunucumdan bir hatıra, asla unutmak istemiyorum.

Benim profil resmimdeki karakter "Toothless"'i hoşlandığımdan koydum. Berki yansıtıyordur :D

Kişiliğini hissettiğini sanmıyorum. Ne kadar tanıyorda kişiliğini hissediyor? Sırf aman güzel kız fotoğrafı koyalım diyorlar.
Bazı doğruların var.
Benim profil resmimdeki karakter "Toothless"'i hoşlandığımdan koydum. Berki yansıtıyordur :D
Kendisinin animasyon filminin 2 sinide izlemiştim çok güzel bir animasyon. Filmdeki edjerha ise dostlarını satmayan, dost canlısı bir karakter beli o da seninin kişiliğini yansıtıyor olabilir. :]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl