benjamin17
Sohbet ile ilgili bir eklenti kullanıyor iseniz bundan kaynaklı olabilir. Tam bir log dosyası ve plugin listesi atabilirmisiniz?Ekli dosyayı görüntüle 256734
Hayatımda ilk defa böyle bir hata gördüm chate birşey yazılmıyor.
Yollayabilirim sohbetle ilgili kendi deneme yanılma eklentim var ama ondan öncede vardı bu.Sohbet ile ilgili bir eklenti kullanıyor iseniz bundan kaynaklı olabilir. Tam bir log dosyası ve plugin listesi atabilirmisiniz?
Sohbet ile ilgili bir eklenti kullanıyor iseniz bundan kaynaklı olabilir. Tam bir log dosyası ve plugin listesi atabilirmisiniz?
Yollayabilirim sohbetle ilgili kendi deneme yanılma eklentim var ama ondan öncede vardı bu.

benjamin17
Eklenti listesini atınız.Yollayabilirim sohbetle ilgili kendi deneme yanılma eklentim var ama ondan öncede vardı bu.
Premium hesap yok pluginler ise şöyle.Eklenti listesini atınız.
Logu inceledim ve internet bağlantıları ile ilgili bazı pluginlerin hata verdiğini gördüm. İnternete bağlanıp sunucuyu açın. İnternete bağlı iken sunucuyu açıyorsanız dns ayarını veya vpn ile internete bağlanmış olabilirsiniz. Bu yüzden internet bağlantıları arasında bir sorun oluşabilir. Ayrıca premium hesap ile orjinal launcher üstünden giriş yapmayı deneyin. Bu sırada mümkünse online-mode ayarı true olsun.

benjamin17
Essentials, luckperms, placeholderapi, skript, vault ve vcchat eklentililerinde bir sorun olabilir. Ayrıca kesin çözüm için sunucudaki tüm pluginleri çıkartıp tekrar sunucuya girin. Hata devam ediyor ise sorun pluginlerde değil konfigüre etttiğiniz sunucu dosyalarında olabilir. Hata mesajı gittiyse pluginleri sunucuya tek tek ekleyip deneme yanılma yoluyla elemenizi öneririm.
Ayrıca pek önermediğim ancak geçici olarak kullanabileceğiniz bir ayar bulunuyor. server.propetiesten enforce-secure-profile ayarını false yapmanız durumunda sorununuz çözülecektir. Fakat bu ayarın kapalı olması durumunda hile korumaları id eşleme sisteminde, ban sisteminde id eşleme sistemin de, veri depolaması ve sohbet mesajlarınını belirli clientler ile düzenleme vb şeyler yapılabiliyor. Yani bu ayarı kapatmak güvenlik riski oluşturur. Sunucudaki hatayı kesin bulana kadar, paket yapımı bitene kadar bu ayarın kapalı olmasında bir sorun olmaz ancak sunucu açık olduğunda kesinlikle bu ayarın açık olması önerimdir.
Hocam tam sen yazdın o sırada chatgpt den bakdım yinede teşşekürler kusura bakma.Essentials, luckperms, placeholderapi, skript, vault ve vcchat eklentililerinde bir sorun olabilir. Ayrıca kesin çözüm için sunucudaki tüm pluginleri çıkartıp tekrar sunucuya girin. Hata devam ediyor ise sorun pluginlerde değil konfigüre etttiğiniz sunucu dosyalarında olabilir. Hata mesajı gittiyse pluginleri sunucuya tek tek ekleyip deneme yanılma yoluyla elemenizi öneririm.
Ayrıca pek önermediğim ancak geçici olarak kullanabileceğiniz bir ayar bulunuyor. server.propetiesten enforce-secure-profile ayarını false yapmanız durumunda sorununuz çözülecektir. Fakat bu ayarın kapalı olması durumunda hile korumaları id eşleme sisteminde, ban sisteminde id eşleme sistemin de, veri depolaması ve sohbet mesajlarınını belirli clientler ile düzenleme vb şeyler yapılabiliyor. Yani bu ayarı kapatmak güvenlik riski oluşturur. Sunucudaki hatayı kesin bulana kadar, paket yapımı bitene kadar bu ayarın kapalı olmasında bir sorun olmaz ancak sunucu açık olduğunda kesinlikle bu ayarın açık olması önerimdir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!