Çözüldü >> Profesyonel skripterler, konuya lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iEnesAslan_____

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Hemen konuya geçiyorum.

Gelen Kutusu ve Mesaj Skripti
Gelen Kutusu'nu görüntülemek için "/gelenkutusu" komutu yeterli.
Şimdi arkadaşlar, bu mesajları sadece konsoldan gönderilebilecek. Bir kere gittiğinde, gelen kutusu'na kayıtlı olacak. Gelen tarihi yazacak.
Eğer 1. yerde bir mesaj varsa, onu 2. yere atıp yeni gelen mesajı hemen en başa atacak. Yani yeni mesajlar en başta olacak.
Adminler içinse "/gkadmin <oyuncu>" komutu olacak. 1. argument'e girilen oyuncunun gelen kutusunu görüntüleyebilecek.

YAPABİLECEKLER, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Essentials'da mail sistemi mevcut zaten gereksiz olmaz mı ?

Essentials'da mail sistemi mevcut zaten gereksiz olmaz mı ?
kardeş bana guili coinflip skripti atarmısın ben coinflip skripti yapıyom ama gui li yapamıyom help şöyle olcak bi tarafta tura oyla bitarafta yazıya oyla lütfen help

Benim isteğim, GUIli olması ama. Essentials'da GUI mevcut değil.
Anladım skript ile gui eklenilebilir de çok gerekli birşey olduğunu düşünmüyorum illa yap diyorsan yapmayı deniyelim de çok gerekli bişe değil zaman kaybı

Anladım skript ile gui eklenilebilir de çok gerekli birşey olduğunu düşünmüyorum illa yap diyorsan yapmayı deniyelim de çok gerekli bişe değil zaman kaybı
Evet Haklısın Bencede Zaman Kaybı Essentials'da Bulunuyor ve Boşuna Lag Yapar. ( Ben Öyle Biliyorum )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl