Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PROFESYONEL Reklamcı,Rehber, Aranıyor(her 2 sindede 2 adet )
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Biz Bir Ekibiz 4 Kişiyle Çalışıyoruz 2 pluginer 1 admin 1 Kurucu Su Anda Serverimizi Bitirdik Fakat Serverimize Reklamcı Ve Rehber Lazım Başvuru İçin
Bana Skypeden Ulasşınız Skypem: Leqanda310
Başvuru Forumu
Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Günlük Kaç Saat Aktifsiniz:
Kaç Serverde Görev Yaptınız:
Kaç Sunucu Reklamı Yaptınız (Reklamcılara Özel):
Adınız: Ertan
Soyadınız: Sağlam
Yaşınız: 14
Günlük Kaç Saat Aktifsiniz: 7
Kaç Serverde Görev Yaptınız: 4 sunucuda görev yaptım 8 kere sunucu kurmuşluğum var.
Kaç Sunucu Reklamı Yaptınız (Reklamcılara Özel): Rehber :) başvurusu
Adınız: Ertan
Soyadınız: Sağlam
Yaşınız: 14
Günlük Kaç Saat Aktifsiniz: 7
Kaç Serverde Görev Yaptınız: 4 sunucuda görev yaptım 8 kere sunucu kurmuşluğum var.
Kaç Sunucu Reklamı Yaptınız (Reklamcılara Özel): Rehber :) başvurusu
Adınız: Mertcan Soyadınız: Çetinkaya Yaşınız: 12 Günlük Kaç Saat Aktifsiniz: Hafta içi 2-3 saat hafta sonu 4 saati buluyor. Kaç Serverde Görev Yaptınız: Bayaa bir sunucuda görev yaptım ama şuanda hatırladıklarım sunucular BraveNW StarNW BlueGaming Kaç Sunucu Reklamı Yaptınız (Reklamcılara Özel): Rehber istiyorum :D