Profesyonel Minecraft Sunucusu için Ekip arıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertMC

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
37
Herkese iyi günler. Minecraft'ta Avrupa odaklı premium bir sunucu açmak istiyoruz. Sunucu teması Factions da karar kıldık, ancak pluginler hakkında çok bir bilgimiz olmadığı için bize plugin paketi düzenleyecek, sorunlarını çözecek ve yeri geldiğinde geliştirmeler yapabilecek bu işin ehli olan ekip arkadaşları arayışındayız. Tabi ki belirli bir ücret karşılığında. Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atabilir dm üzerinden iletişime geçebilir.

Merhablar, discord üzerinden istek gönderdim kabul eder misiniz daha detaylı konuşabiliriz.

Merhabalar, 8 Yıllık Tecrübem İle Sizlere Yardım Etmek İsterim. Discord: Water.1903

Merhabalar, 8 Yıllık Tecrübem İle Sizlere Yardım Etmek İsterim. Discord: Water.1903
Merhaba, discord üzerinden istek göndermeye çalıştım ancak arkadaş isteklerini kapatmışsınız. İsterseniz siz beni ekleyin: st.elmanul

Paketiniz kötüyse yeni bir tane yaptırın çünkü hazırda olanın sorunlarını çözmek 2 katı daha uğraştırıcı fakat çalışacağınız kişi duruma razıysa bir şey diyemem

Eğer paket yaptırmayı düşünürseniz Wellsetups olarak yardımcı olabiliriz

Merhaba, discord üzerinden istek göndermeye çalıştım ancak arkadaş isteklerini kapatmışsınız. İsterseniz siz beni ekleyin: st.elmanul
kapatmamıştım, ekliyorum tamam.

Paketiniz kötüyse yeni bir tane yaptırın çünkü hazırda olanın sorunlarını çözmek 2 katı daha uğraştırıcı fakat çalışacağınız kişi duruma razıysa bir şey diyemem

Eğer paket yaptırmayı düşünürseniz Wellsetups olarak yardımcı olabiliriz
teklif için teşekkürler. Sunucu temasını değiştireceğimiz için her şeyi 0 dan hazırlamayı düşünüyoruz sadece belli bir kaç özelliği tutmak istiyoruz.

Herkese iyi günler. Minecraft'ta bir sunucu açmak istiyoruz. Sunucu teması Towny şeklinde, elimizde kendi çapımızda ayarladığımız bir sunucu paketi mevcut. Ancak amatör bir iş olduğu için bu paketi düzenleyecek, sorunlarını çözecek ve yeri geldiğinde geliştirmeler yapabilecek bu işin ehli olan ekip arkadaşları arayışındayız. Tabi ki belirli bir ücret karşılığında. Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atabilir ya da Discord üzerinden iletişime geçebilir.

Discord adresim: st.elmanul

Ek olarak, sunucuyu global çapında, avrupa odaklı açmayı düşünüyoruz. Yani Türkiye özel olmayacak ve korsan olmayacak.

Selam dost!

Eğer web script için bir yardımım dokunabilirse ne mutlu bana! Gerek Front-end ön yüz kodlama gerek Back-End olarak sana yardımcı olabilirim.
Zaten kafam bu aralar webscript olarak allak bullak belki projemizi sizin üstünüzde yaparız. Sana da hediye olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl