Sol Reklam

Profesyonel hosting

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yahyaunlu

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Puanlar
945
Yer
İstanbul
Minecraft
YahyaGamerr

Discord:

Yahya Gamer 871#2525

Arkadaşlar bana profesyonel bir hositng söyler misiniz (32 gb felan değil 1tb ram li gerçekten profesyonel)

Arkadaşlar bana profesyonel bir hositng söyler misiniz (32 gb felan değil 1tb ram li gerçekten profesyonel)
1 tb ram varmıydı ya ? ddr 5 çıktı ondan sonrası yok sanırım dediacted vardı

Globalde ben 3072 gb ram li server gördüm ama fiyatlar euro ben seneye bu işi yapçam server işini o zaman euro 80 olur o yüzden sadece tr deki hosting leri söyleyin eğer bildiğiniz varsa

TRde öyle birşey yok. Bizde TR de o kadar gelişmiş hosting yokki

trde öyle bir hosting yok mecbur kendi pcni toplucan vericen veri merkezine.veya dedicaet

Evet haklısınız ya globalden kiralıcam yada nadir stoğa gelen single kanal 256gb özel server ram inden bir pc toplicam 4 tane alsam 1 tb ediyor ama sırf ram 80k tl ye patlar

Evet haklısınız ya globalden kiralıcam yada nadir stoğa gelen single kanal 256gb özel server ram inden bir pc toplicam 4 tane alsam 1 tb ediyor ama sırf ram 80k tl ye patlar
aylık ortalama 80k kazanırsın zaten ortalama ürün fiyatı 100 desek en az 500 oyuncu desek 50k ek şeler desek 100k rhat

Profesyonel firma mi var TR de​

Bu arkadaşın konularını ciddiye alamıyorum nedensizce...

E5 serisi 1TB bulur
Ryzen imkansiz
TR'de 1TB destekleyebilecek bir sağlayıcı firma gördünüz mü hocam, güldürmeyin beni E5 serisi dahi bulamaz, hayalleri olabilir ancak konuları gerçekten absürt denilebilecek düzeyde ironi-komik.

TR'de 1TB destekleyebilecek bir sağlayıcı firma gördünüz mü hocam, güldürmeyin beni E5 serisi dahi bulamaz, hayalleri olabilir ancak konuları gerçekten absürt denilebilecek düzeyde ironi-komik.
Ön ödeme yaparsa sağlayan firma olur cihazı nerden bulacak dersen Serverpark cihazı sağlar

Cihaz 4,5 amper elektrik tüketir ön ödeme yaptı sürece herkes sağlar tahmini 20000₺ bulur

Server de çok iyi geliştirmekte olduğum bir oyun modu (2) aslında tr de ilk globalde ilk bir oyun modu ben bu oyun modunu iyi reklam yaptırırsam 100k değil 1m bile olur ama çok masraflı bir iş bu hosting reklam plugin

Ama baya kazançlı bir iş tek sorun bütçe
aylık ortalama 80k kazanırsın zaten ortalama ürün fiyatı 100 desek en az 500 oyuncu desek 50k ek şeler desek 100k rhat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!