Bulundu PROFESYONEL BUILDER/ADMIN/PLUGINER ARAYANLAR BURAYA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XsKiqsX

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
Archillelas
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evet arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi profesyonel bir Mimarım, Pluginerim ve Adminim.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adım: Koray
Plugin Bilgim (%): %95
Build Bilgim (%): %88
İngilizce Bilgim (%): %90

Hangi sürümlerde Build, Adminlik ve Pluginerlik yapıyorum:
1.7X-1.8X

Hafta içi kaç saat ayırabilirim (okulum olduğu için az olabilir): En az 2 saat. Özellikle vurguluyorum "EN AZ"
Hafta sonu kaç saat ayırabilirim: En az 6-7 saat. Yine vurguluyorum "EN AZ"
Özel durumlar olmadığı sürece! (tatil, hastalık vb.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Büyük sunucularda adminlik yapmışlığım var. Sadece Türkiye sunucuları ve Minecraft sunucuları değil. Garry's Mod ve Rust sunucularında adminlik yapmışlığım var.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Neden beni sunucunuza almalısınız?
Sadece Türkiye sunucularında adminlik yapmadığım için daha sıkıyımdır her şeyi sallayıp geçmem. Çok fazla adminlik/kuruculuk deneyimlerim var. Buildim iyi, Plugin bilgim iyi, Komut bilgim iyi, Adminlik nasıl yapılır biliyorum. Daha ne istiyorsunuz?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Bana harita yapıp verebilirmisin?

Bence Buildini Göstermek İçin Bir Kaç Foto Koymalısın Kendi Yapın İçin Ve Pluginerligin İçin Bir Kaç Foto Koyarsan Daha İyi Olur.

Bence Buildini Göstermek İçin Bir Kaç Foto Koymalısın Kendi Yapın İçin Ve Pluginerligin İçin Bir Kaç Foto Koyarsan Daha İyi Olur.
Katılıyorum ama ben Plugin yapmıyorum. "Pluginer" derken demek istediğim pluginleri editleyen nasıl çalıştıklarını bilen biriyim anlamında söyledim. Malesef ki Builderimden hiçbirinin fotoğrafı yok. Güvenmeyen insan olacaktır ama güvenmiyorsanız yapa bilecek bir şeyim yok.

Katılıyorum ama ben Plugin yapmıyorum. "Pluginer" derken demek istediğim pluginleri editleyen nasıl çalıştıklarını bilen biriyim anlamında söyledim. Malesef ki Builderimden hiçbirinin fotoğrafı yok. Güvenmeyen insan olacaktır ama güvenmiyorsanız yapa bilecek bir şeyim yok.
Güven İle Alakalı Bir şey Değil Bu Sadece Yeteneklerin Nasıl Onun İçin İyi Olur.

Minigames için lobby hub tarzında her nolursa olsun beğenirim ben.

İlk Önce Selamun Aleyküm Arkadaşlar Builder Alımı İçin Geldim
Ben Serverde Çok iyi Profosyenel Builder Olurum ... Biraz Kendimden Bahsetiyim.
Adım :Merve Medine
Soyadım : Aydın
Minecraft 3 Yıldır Oynuyorum
Onlıne Sürem : 1-2 saat Eğer İşim Olmazza Daha Fazla
Eğer Builder Olursam Server Ne Yaparım:
1- Serverin Eksik Yapıtlarını Yaparım
2- Eğer Serverde Lag Varsa Vb. O işleri Hallederim.
3- Tüm Oyuncularun Sorunlarını Çözmeye Çalışırım
Not ( Oyunculara Saygılı Ve Dürüst Davranırım Asla Küfür Etmem )
Map:Faction,Crative,Survival
Sürüm:1.7.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl