Pro TURK | Faction & SkyBlock | Oyna.ProTURK.Net ==> Eğlencenin Tek Adresi | 1.8.X - 1.9.X

Ibrahim Hakkı

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
13
Minecraft
Lexiro
X
ichbinnibrahim

Discord:

Shìedá#2101

oVvNE9.png
lZlNEr.png
vP9NZ4.png
VDdzEv.png
Y60Eq2.png
moBN48.png
j6ZNXL.png
BzYbvM.png

Paketiniz ve maplar alıntı. 13 GB bir sunucuya yakışmıyor.

Gelişmeniz dileği ile. Başarılar.

tüm maplar alıntı güzel adaletsizlik sistemini ortadan kaldırmışsınız baya , klasik bir sunucu demek isterdim fakat o dereceye bile gelememiş

Çünkü paketlerin mapları onlar ve paketler de alıntı :)
Çok ucuz bir bahane, LegendCraft adlı sunucuda mimar iken arkadaşım AwesomeKeks ile 2 gün boyunca uğraşarak yaptığımız haritadır. Haritayı en kısa sürede kaldırmanızı istiyorum. Lütfen kendinizi savunmak için başka bir bahane üretmeye çalışmayın, komik görünüyorsunuz.

Çok ucuz bir bahane, LegendCraft adlı sunucuda mimar iken arkadaşım AwesomeKeks ile 2 gün boyunca uğraşarak yaptığımız haritadır. Haritayı en kısa sürede kaldırmanızı istiyorum. Lütfen kendinizi savunmak için başka bir bahane üretmeye çalışmayın, komik görünüyorsunuz.

Şimdi öncelikle sw benim veya tanıdığım birisini deil bu da o map ı en kullanmıyorum demektir. 2.si böyle bir şey diyorsun ve YouTube ye Bi bakıyorsan hll sana çünkü bu paket ve map youtube de paylaşılıyor ve bayağı izlenme ve downland var.

Ben sadece yorum yaptım ne bahanesi ya?

Özelden link atabilir misin? Harita ile ilgileniyorum sadece legendcraft umrumda bile değil.

Son düzenleme:
Sunucu berbat.
biraz kendin yapaydın mapleri fln

alıntı map ile biryere gelemezsiniz ....

benide çalaydın be gülüm. salamasyon bir sunucu
beğenmedim :(

Alıntı mapler...

alıntı mapler ile hiç biyere gelemezsiniz

Map alıntı Paket Alıntı , ne kaldı geriye bir daha bi konuya bakayım...​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl