Bulundu PrivacyFC » Yetkili Alımları [ Yeni Factions Kalitesi! ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O anlamda demedim, reddedildim mi anlamında dedim.[DOUBLEPOST=1513270773,1513270711][/DOUBLEPOST]
O anlamda demedim, ben reddedildim mi anlamında dedim.
Başvurunuzu değerlendirmedik, fakat pek olumlu değil benim açımdan. Diğer kurucuya sormalı.

Ad/Soyad; tolga de******
Yaş; 16
İletişim adresi (Skype/Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.) [email protected] (skype)
Daha önce görev yaptınızmı?; evet birçok kere
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?; sunucu isimleri aklımda değil sayısıda değil ama baya ve baya serverin oldu paralı ve tuttuda
Hey! sunucuda bir insan küfür ediyor ne yaparsınız?; önce uyarı veriirm
birdaha yaparsa mute atarım birdaha söyleme derim yoksa daha kötü olur derim
Sunucuda Nasıl Davranırsınız?; normal davranırım aşırı tepki vermem sakin cevap veririm habire yenilik eklerim oyuncularla muhabbet ederim
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?; evet kendimi üstün görmem sözlerini dinlerim
Küfürbazmısınız?; hayır asla öyle biri değilim küfür eden birisi değilim
Saygılımısınız?; evet saygı gösteririm bana saygı gösterene saygım sonsuzdur
Gevezemisiniz?;hayır bşuna birşey yazmam gerek olanları yazarım ama aktiflik konusunda biraz yazarım[DOUBLEPOST=1513458353,1513458277][/DOUBLEPOST]Ad/Soyad; tolga de******
Yaş; 16
İletişim adresi (Skype/Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.) [email protected] (skype)
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?; sunucu isimleri aklımda değil sayısıda değil ama baya ve baya serverin oldu paralı ve tuttuda
Sunucuda Nasıl Davranırsınız?; normal davranırım aşırı tepki vermem sakin cevap veririm habire yenilik eklerim oyuncularla muhabbet ederim
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?; evet kendimi üstün görmem sözlerini dinlerim
Gevezemisiniz?;hayır bşuna birşey yazmam gerek olanları yazarım ama aktiflik konusunda biraz yazarım

Ad/Soyad; tolga de******
Yaş; 16
Gevezemisiniz?;hayır bşuna birşey yazmam gerek olanları yazarım ama aktiflik konusunda biraz yazarım[DOUBLEPOST=1513458353,1513458277][/DOUBLEPOST]Ad/Soyad; tolga de******
Yaş; 16
Gevezemisiniz?;hayır bşuna birşey yazmam gerek olanları yazarım ama aktiflik konusunda biraz yazarım

Reddedildiniz. kusura bakmayın ama soyadını bile vermeyen bir insan güvenmeyen insandır.[DOUBLEPOST=1514115136][/DOUBLEPOST]GÜncel +++

Başvuru Formu
Ad/Soyad: Poyraz Hancılar
Yaş; 14
İletişim adresi (Skype/Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.) Skype: [email protected] Discord: PlayersOfNewAge#6196
Daha önce görev yaptınızmı?; Evet
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?; BetaCraft, SoulNetwork, Birde Arkadaşımın Bir Sunucusunda
Hey! sunucuda bir insan küfür ediyor ne yaparsınız?; SS Alıp ettiği küfür türüne göre mute/ban atarım.
Sunucuda Nasıl Davranırsınız?; Kötü söz söylemem. Oyuncuların sıkıntılarını çözmeye çalışırım. Sakinimdir.
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?; Anlaşabileciğimi düşünüyorum.
Küfürbazmısınız?; Hayır. Ama aşırı sinir olduğum bir durum olursa olabiliyor.
Saygılımısınız?; Evet
Gevezemisiniz?; Farkında olmadan can sıkıntısı içindeyken evet. Ama normalde hayır.

Son düzenleme:
Başvuru Formu
Ad/Soyad: Poyraz Hancılar
Yaş; 14
İletişim adresi (Skype/Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.) Skype: [email protected] Discord: PlayersOfNewAge#6196
Daha önce görev yaptınızmı?; Evet
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?; BetaCraft, SoulNetwork, Birde Arkadaşımın Bir Sunucusunda
Hey! sunucuda bir insan küfür ediyor ne yaparsınız?; SS Alıp ettiği küfür türüne göre mute/ban atarım.
Sunucuda Nasıl Davranırsınız?; Kötü söz söylemem. Oyuncuların sıkıntılarını çözmeye çalışırım. Sakinimdir.
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?; Anlaşabileciğimi düşünüyorum.
Küfürbazmısınız?; Hayır. Ama aşırı sinir olduğum bir durum olursa olabiliyor.
Saygılımısınız?; Evet
Gevezemisiniz?; Farkında olmadan can sıkıntısı içindeyken evet. Ama normalde hayır.

Başvurunuz değerlendirilcektir. diğer kurucu şuan kapalı olduğu için birşey söyleyemem kararları ortak veriyoruz çünkü beklerseniz memnun olurum iyi günler.

Ad/Soyad;sedat burak muhtaroğlu
Yaş;14
İletişim adresi (Skype/Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.): videomanyak2
Daha önce görev yaptınızmı?;ohooo çok :)
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?;rzer craft, marina nw bunun gibi aklıma gelmeyen bir çok sunucuda
Hey! sunucuda bir insan küfür ediyor ne yaparsınız?; birdaha küfür etmemesi için uyarırım sonrada mute atarım
Sunucuda Nasıl Davranırsınız?;herkese anlayışlı anlayışlı olmayanlarada gene anlayışlı davranırım çünkü bana ateşte eritilmiş çubuk verseler ben onlara güzel çiçekler veririm
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?;tabikii anlaşırım
Küfürbazmısınız?; hayır
Saygılımısınız?;büyüklerimede küçüklerimede aynı saygıda
Gevezemisiniz?: değilim

Ad/Soyad;sedat burak muhtaroğlu
Yaş;14
İletişim adresi (Skype/Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.): videomanyak2
Daha önce görev yaptınızmı?;ohooo çok :)
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?;rzer craft, marina nw bunun gibi aklıma gelmeyen bir çok sunucuda
Hey! sunucuda bir insan küfür ediyor ne yaparsınız?; birdaha küfür etmemesi için uyarırım sonrada mute atarım
Sunucuda Nasıl Davranırsınız?;herkese anlayışlı anlayışlı olmayanlarada gene anlayışlı davranırım çünkü bana ateşte eritilmiş çubuk verseler ben onlara güzel çiçekler veririm
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?;tabikii anlaşırım
Küfürbazmısınız?; hayır
Saygılımısınız?;büyüklerimede küçüklerimede aynı saygıda
Gevezemisiniz?: değilim

Başvurunuz değerlendirilcektir. diğer kurucu şuan kapalı olduğu için birşey söyleyemem kararları ortak veriyoruz çünkü beklerseniz memnun olurum iyi günler.

beklerim sağolun iyi günler

"Skripter olduğunuzu biliyorum, eğer sunucumuzda Skripter olarak çalışmak isterseniz live:ziyapvpofficial ve byertan001 Skype adreslerini ekleyin."

@ImButter

Bana cevap gelmedi ?

"Skripter olduğunuzu biliyorum, eğer sunucumuzda Skripter olarak çalışmak isterseniz live:ziyapvpofficial ve byertan001 Skype adreslerini ekleyin."

@ImButter
Maalesef skripterliği bırakalı uzun zaman oldu eğer moderator yapacaksanız başlarım yada rehber fark etmez ama bir skript isteğiniz olursa yapmaya çalışırım teşekkürler

Maalesef skripterliği bırakalı uzun zaman oldu eğer moderator yapacaksanız başlarım yada rehber fark etmez ama bir skript isteğiniz olursa yapmaya çalışırım teşekkürler
Maalesef, o zaman reddedildiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl