PrivacyFC » Kasa,Pet,Trails ve daha Fazlası! [ Kalite Tırnağımızın Ucunda! ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.365
  • Etiketler Etiketler
    privacyfc
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

Herkeze Merhaba Mc-TR Ailesi PrivacyFC Sonunda Açıldı Emeği Geçen herkeze çok teşekkürler sunucumuz 1.8x sürümüdür İp Yazıyor :D PrivacyFC.com bu arada sunucumuzda hatalar varsa çekinmeden söyleyin düzeltelim .)

Oyun içi Nick: ByTechPvP

okHUXq.png

Sunucumuzda emeğimizin çok olduğunu düşünüyoruz, umarım karşılığını alırız.

Sistemler güzel, konu tasarımını @MoonQS güzel yapmış ama buildler pek göz alıcı olmamış; onun dışında bu sunucu tutar dostum.

Son düzenleme:
Tasarım hoş fakat yapılarda gelişmelisiniz :) Sunucuda güzel gibi :)

Başarılı fakat yapılarda gelişmelisiniz.

Yapılarımızın kötü olduğundan haberdarız. Builder bulabilirsek yeni buildler gelicek.

Kasa yı başlığa önemli bir özellik gibi yazmanız biraz garip fakat, hoş bir sunucuya benziyor buildler biraz daha geliştirilebilir konu tasarımı çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
Kasa yı başlığa önemli bir özellik gibi yazmanız biraz garip fakat, hoş bir sunucuya benziyor buildler biraz daha geliştirilebilir konu tasarımı çok hoşuma gitti

Hocam 3 tane özellik koydum ve vb. yazdım yani 3 tane özelliği yazdım geriside var icabından vb. yazdım şimdi gelelim şuna Kasa,Pet,Trails yazmamın sebebi Alfabetik gidiyor baş harfleri kontrol edersen

ABCDÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ

Kasa
Pet
Trails

Saygılar.

Hocam 3 tane özellik koydum ve vb. yazdım yani 3 tane özelliği yazdım geriside var icabından vb. yazdım şimdi gelelim şuna Kasa,Pet,Trails yazmamın sebebi Alfabetik gidiyor baş harfleri kontrol edersen

ABCDÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ

Kasa
Pet
Trails

Saygılar.
ilk gördüğümde random atıyorsun sandım :DD

Hayırlı olsun panpa.

Konu tasarımı güzel yapılmış. Sunucu sistemleri iyi fakat yapıların biraz daha gelişmesi lazım. Başarılarınızın devamını dilerim.

Gülebilirsiniz ama bu sunucunun tutmayacağını anladım çünkü ping sorunları reklam sorunları ayrıoca yetersiz ekip ilgisi yüzünden

ama sizler için bazı paketler yapıcam onaylı satıcı aldığımdada daha iyilerini yapacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl