Bulundu Prison tabanlı, benzer yeni oyun modu için ORTAK arıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nineto6058

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
FengYun
Prison tabanlı fakat Türklerin seveceği şekilde kişiselleştirilmiş olan bir sunucu açmayı düşünüyorum. Site skripti ve teması satın alındı. Lisanslı bir dizi eklenti satın alındı.
Geriye server setup(eklenti paketi), sunucu logo tasarımı ve sunucunun barınacağı cihazın satın alınması kaldı. Eklenti paketi, BuiltByBit(MC-Market) üzerinden satın alınacaktır. Fiyatı 30 dolardır. Alternatif eklenti paketleri değerlendirilebilir, problem değil.

Masraflı, emek ve zaman isteyen bir iş olacağı için tek başıma yapabileceğim bir iş değil. Bu yüzden benim gibi bir kaç bin lira harcayabilecek, tecrübesi ve vakti olan bir ortağa ihtiyacım var.

Benim amacım, ne karşı tarafı dolandırmak ne de dolandırılmaktır. Burada bulunma sebebim, boş vaktimi değerlendirmek ve iyi, farklı bir konsepte sahip bir sunucu açabilecekken bunu gerçekleştirmektir. Her türlü güvenceyi sağlarım ve aynı şekilde karşı taraftan da güvence sağlanmasını beklerim.
Ortaklık hususunda anlaşma sağlanması durumunda, olası bir durumda mahkemeye sunabilmek adına taraflar E-Devlet üzerinden alınmış ikametgah kaydını birbirleriyle paylaşacaktır.

Detaylı bilgi için Discord üzerinden iletişime geçiniz. atakantv0746

Son düzenleme:
Merhabalar hocam,
Sunucu projeniz gayet güzel ve başarılı bir düşünce. Türkiye'de ilk olacağı kesin, ancak tek olur mu bilmem. Fakat Türkiye'de bu oyun modunu barındırmak imkansıza yakın çünkü BoxPvP gibi bir oyun modu doğru düzgün tutmazken, bu tarz bir sunucunun tutmaması kaçınılmaz bir son gibi görünüyor. Yine de, kendinize güveniyorsanız yapabilirsiniz. Umarım mutlak başarı elde edersiniz. İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl