PRISMA - KITPVP Plugin Paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prisma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.428
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prisma

HIGH & CHILL
Elmaslar
34
Merhaba değerli MC-TR üyeleri
bugün sizlere yapmış olduğum kitpvp plugin paketini tanıtacağım.

1.8 spigot kullanarak hazırlanmıştır. 1.8 giriş desteği bulunmaktadır.

NOT: COK AMATORCE OLABILIR ILK PLUGINIM!

Pluginler

1.png

TAB

tabs.png

Ilaçlar

ilacc.png

Plugin Açıkları

7.png

Spam - Küfür Koruma

4.png

Giriş Mesajı

3.png

Bot Koruma

2.png

GRUPLAR

neo.png

oyuncu.png

power.png

admin.png

kurucu.png

vip.png

ddd.png

CHAT SILME

sil.png

MUTE

muter.png

VIRUSTOTAL :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

INDIRME :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

COK YAKINDA MAP GELICEK!

tm bc.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Paketin güvenliğini arttırsan iyi olabilirdi. Bunu kullanan bir sunucu en kolaydan en zor yola kadar çökertilebilir.

Açık konuşayım, hiçbir özelliği yok. Hatta açıkları var. Kendini geliştirdikten sonra v2 çıkarırsan daha iyi olabilir.

Açık konuşayım, hiçbir özelliği yok. Hatta açıkları var. Kendini geliştirdikten sonra v2 çıkarırsan daha iyi olabilir.
Hiç Bir Özelliği Yok Demişsin;

zaten bu benim ilk pluginim v2 gelicek

Dostum kit'leri, oyun modunu, prefix vb. gibi şeyleri daha açık ve net göstermen gerekir.
Özel bir sistem eklersen daha iyi olabilir; ama diğerlerinden daha iyi olsun. Klasik olmasın. ;)

Hiç Bir Özelliği Yok Demişsin;

zaten bu benim ilk pluginim v2 gelicek
İlk paketin diye özenmiyecek değilsin. Biraz özen gösterip farklı sistemler ekleyebilirdin. Klasik paket yani.

Acemi paketi olmuş pakette hiç bir özellik görmedim herşey basit olmuş daha özen gösterebilirdin ilk paketin olucaksa da daha özen gösterebilirdin. Ben açıkcası beğenmedim.

Ben açıkçası 1. paketin olmasına rağmen fazla beğenmedim ama beğendim yani aralıksız kaldım iyi gözüküyor bir yandan da kötü gözüküyor kendini v2'de kanıtlamalısın :).

Ben açıkçası 1. paketin olmasına rağmen fazla beğenmedim ama beğendim yani aralıksız kaldım iyi gözüküyor bir yandan da kötü gözüküyor kendini v2'de kanıtlamalısın :).
V2'DE Survival Paylaşmayı Düşünüyorum.

Güzel paket Emeğine sağlık kardeşim başarılar

Paketi beğenmedim ama genede emeğe saygı. V2 daha düzgün ve ek özellikler getirilirse rağbet görebilir. Forumda düzgün bir KitPvP paketi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl