Bulundu PRINSISNETWORK | ALIMLARI BASLADI! | DEHŞET YARATICAK SUNUCU!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eklediğiniz için teşekkür ederim ama biz sorumsuz adam denilen kişi ile çalışamayız skypeye bakarsanız sizinde neden çalışmamanız gerektiğini anlatayım[DOUBLEPOST=1504689391][/DOUBLEPOST]
eklediğiniz için teşekkür ederim ama biz sorumsuz adam denilen kişi ile çalışamayız skypeye bakarsanız sizinde neden çalışmamanız gerektiğini anlatayım
Sanki Ben Senin Gibi Dolandırıcı Ve Kendini Beğenmiş Kişilerle Çalışmak İstiyorum...
OLYE35.png
[DOUBLEPOST=1504718502,1504718244][/DOUBLEPOST]
eklediğiniz için teşekkür ederim ama biz sorumsuz adam denilen kişi ile çalışamayız skypeye bakarsanız sizinde neden çalışmamanız gerektiğini anlatayım[DOUBLEPOST=1504689391][/DOUBLEPOST]
eklediğiniz için teşekkür ederim ama biz sorumsuz adam denilen kişi ile çalışamayız skypeye bakarsanız sizinde neden çalışmamanız gerektiğini anlatayım
Sanki Ben Senin Gibi Dolandırıcı Ve Kendini Beğenmiş Kişilerle Çalışmak İstiyorum...
Ortaklık teklif ediyorum size ;)
[DOUBLEPOST=1504696737,1504696371][/DOUBLEPOST]@erolbaba6638 Sen Profesyonelmisin ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Siz 2 Dolandırıcı Tam Bir Takım Oldunuz.. Bu İşi Dolandırıcı Olarak Çok İyi İşletirsiniz... İyi Dolandırmalar...

OLYE35.png

Öncelikle Oğuz Bey, umarım başvurumu beğenirsiniz. Beni uygun görmezseniz de canınız sağ olsun.

Adım; Ziya
Yaşım; 12
İstediğin yetki; Moderatör
Neden bu yetkiyi seçtiniz; Yeterli bilgimin olduğunu düşündüğüm ve saygılı olduğum için bu yetkiyi seçtim.
Günlük kaç saat aktifsiniz; Günlük pek belli değil fakat genellikle 6/11 Arası
Size nasıl güvenebiliriz; Bunun için bir kanıtım yok, tanışırsak Allah'ın izniyle güvenilir olduğumu anlarsınız.
Skype adresiniz; live:ziyapvpofficial

Adım;Mehmet İLKMAN
Yaşım;12
İstediğin yetki;Moderatör - Admin
Neden bu yetkiyi seçtiniz;Oyuncularla çok iyi ilgilenirim zaten daha önce bir geçmişim var.
Günlük kaç saat aktifsiniz;Değişir ama bayağı aktifi
Size nasıl güvenebiliriz;Beni tanıdıktn sonra görürsünüz <3 ;)
Skype adresiniz;Mehmet İlkman

LÜTFEN GERİ DÖNÜN <3

Öncelikle @erolbaba6638 ve @Murat Tosun burası sohbet odası değil. Lütfen arınızda bir sohbet odası açıp ordan konusabilirsiniz.[DOUBLEPOST=1504771606,1504771557][/DOUBLEPOST]Öncelikle @erolbaba6638 ve @Murat Tosun burası sohbet odası değil. Lütfen arınızda bir sohbet odası açıp ordan konusabilirsiniz.
Öncelikle Oğuz Bey, umarım başvurumu beğenirsiniz. Beni uygun görmezseniz de canınız sağ olsun.

Adım; Ziya
Yaşım; 12
İstediğin yetki; Moderatör
Neden bu yetkiyi seçtiniz; Yeterli bilgimin olduğunu düşündüğüm ve saygılı olduğum için bu yetkiyi seçtim.
Günlük kaç saat aktifsiniz; Günlük pek belli değil fakat genellikle 6/11 Arası
Size nasıl güvenebiliriz; Bunun için bir kanıtım yok, tanışırsak Allah'ın izniyle güvenilir olduğumu anlarsınız.
Skype adresiniz; live:ziyapvpofficial

Sunucumuz ayın 11 inde hizmetinizde. Deneyebiliriz.[DOUBLEPOST=1504771782][/DOUBLEPOST]
Adım;Mehmet İLKMAN
Yaşım;12
İstediğin yetki;Moderatör - Admin
Neden bu yetkiyi seçtiniz;Oyuncularla çok iyi ilgilenirim zaten daha önce bir geçmişim var.
Günlük kaç saat aktifsiniz;Değişir ama bayağı aktifi
Size nasıl güvenebiliriz;Beni tanıdıktn sonra görürsünüz <3 ;)
Skype adresiniz;Mehmet İlkman

LÜTFEN GERİ DÖNÜN <3

Skypemi ekleyin; Sesiz.Oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl