Premiumsuz Hypixel (FakePixel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proomp

Foreda
Elmaslar
192
Discord İzni

Discord:

proomp

image.png

Bir oy sitesinden sunuculara bakarken Hypixel'in "H" logosunun "F"ye dönüşmüş halinde FakePixel adında bir sunucuya rastladım. Oyun modları, logo, isimler vb. çoğu şey tıpkının aynısı fakat sunucu yeni gibi ve çoğu oyun modu geliştirilme aşamasında. En aktif olarak Skyblock modu ön planda. Eğer Hypixel Skyblock'unu seviyorsanız fakat Premium hesabınız olmadığı için oynayamıyorsanız bu sunucu tam size göre.

image.png

Detaylı bir araştırma yapmadım o yüzden bu sunucunun Hypixel ile resmi bir bağlantısı var mı bilmiyorum fakat gelecekte, belki Hypixel'in Premiumsuz hali olarak piyasada ün salabilir. Şu an başarılı bir şekilde Skyblock'u yürütüyorlar.

1695289859308.png

YouTube kanalları bile çok benzer.

unknown.png

Siz bu sunucu hakkında ne düşünüyorsunuz :D

IP: mc.fakepixel.fun
Web:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

e iyide bizim tr de bir birinin aynısı 200 e yakın sunucu var onları niye yabancılar paylaşmıyor anlamadım

Kesinlikle desteklemiyorum. Hypixel'in popüleritesini kullanarak korsan oyunculuğu destekleyen bir sunucu. Üstelik başka bir sunucunun telifli içeriklerini kopyalamalarına rağmen destek verilirse ileride yaşanacak güç zehirlenmeleri oyuncuların oyun deneyimini mahvedebilir.

Kesinlikle desteklemiyorum. Hypixel'in popüleritesini kullanarak korsan oyunculuğu destekleyen bir sunucu. Üstelik başka bir sunucunun telifli içeriklerini kopyalamalarına rağmen destek verilirse ileride yaşanacak güç zehirlenmeleri oyuncuların oyun deneyimini mahvedebilir.
Aklıma bir Türk sunucusu geldi :D

Bu kadar çok sert çıkmana gerek yoktu be kankam sakin ol be.

Copyright Copyright?

Bu kadar çok sert çıkmana gerek yoktu be kankam sakin ol be.
Sert çıkmak değil bu olayın tanıtımının yapılması başlı başına yanlış tepki göstermezsek kim konuşacak?

Sert çıkmak değil bu olayın tanıtımının yapılması başlı başına yanlış tepki göstermezsek kim konuşacak?
Kimse, Baltalama yada herhangi bir kural çiğnelip uyarı verilcek :P

Sana katılıyorum. en azından tepkini göstermişsin. bu tür tanıtımlar bile yapılmamalı.

Bu sunucuda oynamak ne kadar etik tartışılır. Emeğe saygısızlık değil mi.

Yanılmıyorsam sizin sunucunuzda korsan oyunculuğu destekliyor.

Bu sunucuda oynamak ne kadar etik tartışılır. Emeğe saygısızlık değil mi.
Hypixel'in içeriğinin aynısını kendileri yaptılar ortada emek çalınması gibi bir şey pek yok aslında. Zaten hypixel'deki bazı şeylerin plugini satılıyor o da emek hırsızlığı olurdu ama öyle değil ve sunucu sahiplerinin ellerinde olsa hypixel'in aynısını yapmaya çalışırlardı. Ancak yapamayacakları için başaran başkalarına çamur atarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl