Premium Sunucu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çaykolik Majuyum artık
IMG-20250408-WA0023.webp

Eski hâli odaya gitmeye üșendim boș kalan yerlerey alandan plastik arabalarla doldurmuștum demirleri bulamamıștım kalabalıktan șimdi full demir 😅 Neyin koleksiyonu o kadar seviyorum ismi yıllardır kullanıyorum​

Konu her ne kadar ilk başlıktan sapmış gibi görünse de, kendi düşüncem şöyle:
Yurt dışındaki Minecraft topluluklarında crack oynayan veya crack sunucu açan kişilere hiçbir şekilde yardım edilmemesi, dışlanmaları ve adeta “it muamelesi” görmeleri oldukça yaygın bir durum. Türkiye’de ise düzeni bozabilecek tek bir sunucu değildir; aksi takdirde sunucunuz, burada yavaş yavaş kendi derinliklerine gömülecektir.

Ben 2016 yılında premium hesabımı 100 TL’ye almıştım; en büyük amacım Hypixel, CubeCraft gibi sunucularda oynayabilmekti ve gerçekten kaliteli vakit geçirdiğimi söyleyebilirim.

Özetle, zamanının büyük bir kısmını verdiğin bir oyun için böyle bir yatırım gayet makul. Kimsenin 500-600 lira vermekten çekineceğini düşünmüyorum; en basiti, okul harçlığınızı biriktirseniz bile alabilirsiniz.

Yurt dışındaki Minecraft topluluklarında crack oynayan veya crack sunucu açan kişilere hiçbir şekilde yardım edilmemesi, dışlanmaları ve adeta “it muamelesi” görmeleri oldukça yaygın bir durum. Türkiye’de ise düzeni bozabilecek tek bir sunucu değildir; aksi takdirde sunucunuz, burada yavaş yavaş kendi derinliklerine gömülecektir.

Ben 2016 yılında premium hesabımı 100 TL’ye almıştım; en büyük amacım Hypixel, CubeCraft gibi sunucularda oynayabilmekti ve gerçekten kaliteli vakit geçirdiğimi söyleyebilirim.

Özetle, zamanının büyük bir kısmını verdiğin bir oyun için böyle bir yatırım gayet makul. Kimsenin 500-600 lira vermekten çekineceğini düşünmüyorum; en basiti, okul harçlığınızı biriktirseniz bile alabilirsiniz.
1760976591265.webp
1760976609108.webp

:d

Maalesef 500 tl değil artık.

Fiyatların hep bu kadar olmadığını hepimiz biliyoruz; uzun yıllar sonra enflasyona yenik düşmesi gayet normal değil mi? Mesajımda da belirttiğim gibi, aslında zamanının çoğunu verdiğin ve belki gelir elde ettiğin bir oyuna bu tarz bir yatırım yapmak oldukça mantıklı. Ek olarak, anında fiyat görüntüleri paylaşmanız, neden bu fikrin tutmayacağını veya neden gelişemeyeceğini açıklar nitelikte olmuş. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl