Premium Satın Almak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
Arkadaşlar 150 küsür tl verip orjinal sitesinden premium almak istemiyorum. Bazı sitelerde 50-60 tl civarına mojang hesabı değiştirilen premiumlar satılıyor. Sizce bunlar güvenli midir? Tecrübesi olan varsa bu konu altına link bırakmadan yazarsa sevinirim. Forumu zor duruma düşürmeyelim. Linkleri özelden atabilirsiniz. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ne kadar e-posta değişiyor deseler de, eski kullanıcıları talep edip gerekli bilgilerle hesabını kurtarabilir. Kesinlikle güvenli değildir, orijinal halini öneririm.

Ne kadar e-posta değişiyor deseler de, eski kullanıcıları talep edip gerekli bilgilerle hesabını kurtarabilir. Kesinlikle güvenli değildir, orijinal halini öneririm.

E posta değişiyor değil. Direkt olarak mojang hesabı değişen bazı paketler var.

Discord üzerinden bana bu paketlerin hangi sitede olduğunu gönderebilir misiniz acaba? EfeK#6993

Güvendiğim bir site var. Oradan alınca mojangdan migrate yani kendi hesabına taşıman gerekiyor. Bu en güvenli yöntem. Migrate edince hiçbir şekilde geri alamaz.

Çalıntı / crack hesaplar satıyor o siteler oyunu bırakanlardan aldık deselerde çalıntı hesap olduklarını herkes biliyor. Ödeme bilgileri ile ilk sahibinin geri alma riski var.

Güvendiğim bir site var. Oradan alınca mojangdan migrate yani kendi hesabına taşıman gerekiyor. Bu en güvenli yöntem. Migrate edince hiçbir şekilde geri alamaz.

Evet migrate hesap olarak da geçiyor. Geri alma riski yok. Bana özel mesajdan güvendiğiniz siteyi verebilir misiniz rica etsem ?

Her ne kadar site sahipleri güvenilir olduğunu iddia etse de hesaplar en geç 1-2 ay içinde patlıyor ki orijinal siteden güvenceyle alabilirsin :))

Evet migrate hesap olarak da geçiyor. Geri alma riski yok. Bana özel mesajdan güvendiğiniz siteyi verebilir misiniz rica etsem ?
Discorddan ulaşın vereyim. Forum premium satış sitelerine sıcak bakmadığı için sorun olabilir.

Discordum: ミ Aronshire#6257

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl