Çözüldü Premium Hesaplara Giremiyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marshmello

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Marshmello
Arkadaşlar premium hesap almıştım ve orjinal minecraft launcher 'ında giriş yapmayı denedim fakat olmadı. Daha sonra "Titan Minecraft Launcher 3.7.0" adlı launcher'ı denemeye çalıştım fakat yine giriş yapmadı ve anlamadığım bi uyarı verdi ve giriş yapmadı.

Ekli dosyalar

• mc pre hatası.png
    mc pre hatası.png
    61,8 KB · Görüntüleme: 436
Premium'u nereden aldınız ?

Premium çalınmış olabilir, veya önceden MCLeak gibi programlar kullandıysanız Minecraft'ın koruması var.

Tavsiyem minecraft.net'ten dene, eğer hata verir ise MCLeak gibi leak bir program kullanmışsınız demektir, eğer şifre veya eposta yalnış hatası verdiyse büyük ihtimalle ya premium gerçek değildir, yada çalınmıştır.

VPN kullanıyorsanız devre dışı bırakıp tekrar deneyiniz.

Premium çalınmış olabilir, veya önceden MCLeak gibi programlar kullandıysanız Minecraft'ın koruması var.

Tavsiyem minecraft.net'ten dene, eğer hata verir ise MCLeak gibi leak bir program kullanmışsınız demektir, eğer şifre veya eposta yalnış hatası verdiyse büyük ihtimalle ya premium gerçek değildir, yada çalınmıştır.
Bu hesapları başka bir arkadaşım denedi ve giriş yaptı ama ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

VPN kullanıyorsanız devre dışı bırakıp tekrar deneyiniz.
Vpn kullanmıyorum.

Bu hesapları başka bir arkadaşım denedi ve giriş yaptı ama ?

Aynen düşündüğüm şey, MCLeak kullanmışsınız büyük ihtimal ile.

Çözümü basit aslında;

C:\Windows\System32\drivers\etc

Konumundan hosts dosyasını bulun, ve kod editörünüz ile açın. Ardından açtığınız dosyanın içerisindeki herşeyi silin ve aşağıdaki yönlendirmeyi yazın ve kaydedin.

0.9.8.65.6 mojang.net

Eğer hosts dosyasını bulamadıysanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
video yu izleyebilirsiniz.

Ayrıca birdaha asla leak kullanmayın, sadece zararı var. :(

Merhabalar,

Eğer VPN kullanıyorsanız kapatıp deneyin. Eğer hala devam ediyorsa çok fazla premium hesaba giriş denemesi yapmışsınızdır bu yüzden sistem sizi spam olarak algılamıştır. Biraz bekleyin düzelecektir.

Merhabalar,

Eğer VPN kullanıyorsanız kapatıp deneyin. Eğer hala devam ediyorsa çok fazla premium hesaba giriş denemesi yapmışsınızdır bu yüzden sistem sizi spam olarak algılamıştır. Biraz bekleyin düzelecektir.
Aynen düşündüğüm şey, MCLeak kullanmışsınız büyük ihtimal ile.

Çözümü basit aslında;

C:\Windows\System32\drivers\etc

Konumundan hosts dosyasını bulun, ve kod editörünüz ile açın. Ardından açtığınız dosyanın içerisindeki herşeyi silin ve aşağıdaki yönlendirmeyi yazın ve kaydedin.

0.9.8.65.6 mojang.net

Eğer hosts dosyasını bulamadıysanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
video yu izleyebilirsiniz.

Ayrıca birdaha asla leak kullanmayın, sadece zararı var. :(
Yorumlarınız için teşekkürler dediklerinizi yaptım ve gerçekleşti hesaplara giriş yapabildim çok sağolun :) .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl