Premium Hesabınız Calındıysa İceri Bakın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Th3crows
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Th3crows

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Merhaba Konuyu Yanlıs bi Yere Acabilirim Nereye Accagımı bilmiyorum Bu Rehber Premium Hesabınız calındıysa Geri almayı göstercem Ve Bazı Önerilerde Buluncam Caldırmamak İcin

1 Adım Minecraft Hesabınıza Birileri Giriyo Ne Yapmanız Gerek ? İlk Olarak Sifrenizi Degistirin Tabi Sifrenizi Degistirmek İcin Mojang Sitesinden Giris Yapın
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bu linkte password resetliceksiniz tabi outlook yada gmaile girmek lazım size bir onay gelir sonra tekrar yeni bi sifre koyarsınız

2 Adım Email Degistirin Hesabınızı Hackleyen Kisi Outlook Yada gmail hesabınızıda Hacklemeye calısacaktır Mutlaka E mail Degistirin Mojang Sitesinden Hesabınıza Giris Yapın Wiew Account Settings diye bir yazı cıkcaktır Ona Tıklayın Account Detailsin Altında Email Bölümü War Edit deyin
.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Diye Birsey gelir ona tıklayın Ve Outlook Acın Size bir posta gelcek ve degistirmek icin bir link o linke tıklayıp yeni email yazın Ve Emailiniz Degisicektir

3 Adım (En Kötüsü Basıma Geldi) Hesabınızın Tamamen Calısması
Bu En Korkuncudur Benim Basıma Geldi Ama Premium Hesabımı Geri aldım Report Arkadaslar Buna Recovery Denir

Bu Linkten Arkadaslar Adınızı Premiumu Aldıgınız Emailinizi Girin Sonra Minecraft Nickinizi Girin Ve Gift Code Yada Transaction ID Girin Konu Adı Ve Hesabınıza Ne Oldugunu Yazın Hesabım Clındı Gibi Tabi İngilizce Yazın Ben Bu Yazdıklarımın aynısını Yaptım 3 gün önce Bu islemi yaptım 2 Gün sonra İletisime Gectigim Adresten Bir Mesaj Geldi Bana Geri Döndüler Ve Hesabınızı Eski Mailinize Aktarılır Bana böyle oldu Ama Siz Yine Email Sifre Degistirin

Ve Sakın Hack Generator Gibi Programlar Kullanmayın Bunlar Virüs Bütün Hesaplarınıza Erisebilirler Hemen Silin Ve Onların Gösterdigi Kanıtlara İnanmayın

Uzun Ve Biraz Sacma Anlattım ama Bu Yöntemlerle Hesabınızı Geri Alabilirsiniz Saygılarımla Eger Yapamadıysanız Skypetan Ekleyin Skype:th3crows16

Son düzenleme:
+1 verdim haberin olsun

senin sahyende admin bedava actım mc hesabı full hemde

Eskiden prem vardı çalındı bunların hepsini yaptrım 3.sünü de mojang ın umrunda değil mecbur yenisini aldım
:zz:

+1 Eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl