Premium hesabım olmasına rağmen premium sunuculara giremiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasinto5709
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 960
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasinto5709

Hey Dostum! Barış Getirmeye Geldik.
Elmaslar
123
Minecraft
Yasinto5709

Discord:

yasindev

2 gün önce xbox üzerinden gamespass satın aldım ve içinde minecraft da bulunduruyor işte yükledim hesabımı girdim herşey çok iyi gidiyorken önüme (Failed to login: the authentication servers are currently down for maintenance) hatası aldım çoğu kişi bakım diyor ama hypixelde 33k kişi varken bakım olmaz diye düşünüyorum onu geçtim diğer tüm sunucuları denedim hepsinde aynı hatayı veriyor çözümü bilen biri varsa yardımcı olabilirmi.

hesabınız sunuculardan ban yemiş olabilir veya hesabı xbox bağlamamış yani migratelememiş olabilirsiniz

Bu sorunu çözmek için 4 etkili yöntem:

• Sunucunun aktiflik durumuna
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    bağlantıdan göz atın.
  • Minecraft'ı son sürüme güncelleyin.
  • DNS önbelleğindeki verileri temizleyin.
  • 1. Komut istemini açın (cmd)
  • 2. ipconfig/flushdns kodunu girin.
  • Minecraft hesabınızdan çıkış yapıp tekrardan giriş yapın.

2 gün önce xbox üzerinden gamespass satın aldım ve içinde minecraft da bulunduruyor işte yükledim hesabımı girdim herşey çok iyi gidiyorken önüme (Failed to login: the authentication servers are currently down for maintenance) hatası aldım çoğu kişi bakım diyor ama hypixelde 33k kişi varken bakım olmaz diye düşünüyorum onu geçtim diğer tüm sunucuları denedim hepsinde aynı hatayı veriyor çözümü bilen biri varsa yardımcı olabilirmi.
Belki hesaplar microsoft store taşındı diye olabilir

Belki hesaplar microsoft store taşındı diye olabilir
Hayır xbox tarafından verilen hesapların taşınmasına gerek yok.
hesabınız sunuculardan ban yemiş olabilir veya hesabı xbox bağlamamış yani migratelememiş olabilirsiniz
Xbox bağlanmadan giriş yapılmıyor ki?
Alttaki yöntemi denemenizde fayda var:
Bu sorunu çözmek için 4 etkili yöntem:

• Sunucunun aktiflik durumuna
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    bağlantıdan göz atın.
  • Minecraft'ı son sürüme güncelleyin.
  • DNS önbelleğindeki verileri temizleyin.
  • 1. Komut istemini açın (cmd)
  • 2. ipconfig/flushdns kodunu girin.
  • Minecraft hesabınızdan çıkış yapıp tekrardan giriş yapın.

sorunu cözdünüz galiba?

Sorunu çözmedim aslında orjinal siteden pre aldım sorun kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl