Çözüldü Premium Hesabım Çalındı Kurtardım Ama Hala Giremiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Celil

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
1.499
Minecraft
Celilzzers

Discord:

Celil#3997

Kısa bir süre önce MCLeaks adlı siteden kuzenim benle mcsg oynasın diye hesap arıyordum ve premium hesabımı siteye girdiğimde (nasıl olduğunu bilmiyorum) gizlice çaldılar. İlk başta premium hata veriyor benimki zannetim ama meğersem olay öyle değilmiş MCLeaks sitesine girip check accounts kısmına e-postamı yazdım ve siteye hesabımın girdiğini gördüm hesabı kurtardım ama hala hesaba giremiyorum Error! Unknown e-mail address or password. hatasını veriyor bu konuda yardımcı olacak kişileri bekliyorum.

#MCLeaksKullanmaSuçaOrtakOlma[DOUBLEPOST=1457753968,1457753437][/DOUBLEPOST]Yavaş yavaş düzelmeye başladı şu an sitelerde şifreyi ve epostayı değişitirebildim mcleaks adlı siteden premium gitti ama şu an oyuna giriş yapılamıyor.

Celil Premirum giremiyorsan Minecraft'ı Sil hepsini ondan sonra yeniden yükle sonra acılacagına eminim aynısı banada olmuştu[DOUBLEPOST=1457779866,1457766603][/DOUBLEPOST]
Kısa bir süre önce MCLeaks adlı siteden kuzenim benle mcsg oynasın diye hesap arıyordum ve premium hesabımı siteye girdiğimde (nasıl olduğunu bilmiyorum) gizlice çaldılar. İlk başta premium hata veriyor benimki zannetim ama meğersem olay öyle değilmiş MCLeaks sitesine girip check accounts kısmına e-postamı yazdım ve siteye hesabımın girdiğini gördüm hesabı kurtardım ama hala hesaba giremiyorum Error! Unknown e-mail address or password. hatasını veriyor bu konuda yardımcı olacak kişileri bekliyorum.

#MCLeaksKullanmaSuçaOrtakOlma[DOUBLEPOST=1457753968,1457753437][/DOUBLEPOST]Yavaş yavaş düzelmeye başladı şu an sitelerde şifreyi ve epostayı değişitirebildim mcleaks adlı siteden premium gitti ama şu an oyuna giriş yapılamıyor.

Celil Premirum giremiyorsan Minecraft'ı Sil hepsini ondan sonra yeniden yükle sonra acılacagına eminim aynısı banada olmuştu

Hesap işlerini tamamladım yardım almadım gmail ve şifreyi değiştirdim oyuna giriş yapılamadı diyede ip adresi değiştirdim modemin kapatma tuşuna 10 saniye basılı tutun sonra çekin elinizi 5 saniye bekleyin tekrar açın olacaktır.

Dostum sorun. hotmaili üstüne yapmış olabilir

Bilgisiyarını Kapatın Tekrar Deneyin Olcaktır Bendee OLuyordu Boyle Yaptım Oldu !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl