Çözüldü Prefix

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fix3d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.035
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fix3d

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Arkadaşlar elimde pex groupmanager gini yetki pluginleri var ama chat plugini olmadığı için prefixler çalışmıyor. Essentials kullanmıyorum. ChatControl yükleyip o prefix şeysini açıp denedim ama yine olmadı. Vault yüklü. Nasıl prefixleri ayarlarım?

Eklentinin variableları ile ayarlamalısınız. Eğer yoksa yapacak bir şeyde yoktur.

Eklentinin variableları ile ayarlamalısınız. Eğer yoksa yapacak bir şeyde yoktur.
Ayarlı ama oyun içi chate yansımıyorlar. Pex kullanıyorum vault var chat plugini yok. Chat plugini olarak chat kontrolu denedimde istediğim gibi olmadı.

DeluxeChat eklentisi var. Baya gelişmiş sanırsam. İsterseniz bir de onu deneyin.

Ayarlı ama oyun içi chate yansımıyorlar. Pex kullanıyorum vault var chat plugini yok. Chat plugini olarak chat kontrolu denedimde istediğim gibi olmadı.
DeluxeChat eklentisi var. Baya gelişmiş sanırsam. İsterseniz bir de onu deneyin.
Bu tarz bi eklenti için para vermek sizcede gereksiz değilmi? :/ Essential chati acaba essentialsiz çalıştırabilirmiyiz? PC ye geçince deneyeceğim :D Aklımda çılgın fikirler var.

Bu tarz bi eklenti için para vermek sizcede gereksiz değilmi? :/ Essential chati acaba essentialsiz çalıştırabilirmiyiz? PC ye geçince deneyeceğim :D Aklımda çılgın fikirler var.
EssentialsChati essentials olmadan çalıştırsanda bir işe yaramayacaktır. Çünkü oda variableları asıl eklentiden çekiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl