Çözüldü Prefix Seçme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TECN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 115
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TECN

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11

Discord:

ymirsg

VİP üyeliği olan oyuncuların rütbe prefixi yada vip prefixi arasında seçim yapabilmesini istiyorum. DeluxeMenu ile luckperms eklentisiyle meta vererek tabda iki prefix arasında geçiş yapmalarını sağlayabiliyorum ancak sohbette essentialsx chat kullandığım için yapamadım.

LP ile meta.prefchose.rank verince TAB eklentisi sayesinde geçiş sağlayabiliyorum ancak sohbette yapamadım.

meta.prefchose.rank metasını context olarak vip prefixlerine eklemeye çalıştım yani meta.prefchose.vip olduğunda oyuncuya vip prefixini tanımlama gibisinden ancak yapamadım yardımcı olabilir misiniz? EssentialsX Chatte {PREFIX} holderini override edebilir miyim yada lp contextini nasıl ekleyebilirim.

Oyun sohbetinde farklı prefix discordsrv chatinde farklı prefix ayarlamak için luckperms meta kullanmıştım, işinize belki yarar.

/lp group <name> meta set <metaismi> veya website editorden meta.<metaismi>.<prefix> ayarladım, ardından %luckperms_meta_metaismi% placeholder sayesinde metada belirtilen prefixi gösterdim. Direkt oyuncunun prefixini değiştirmeyi de deneyebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl