Çözüldü Prefix Hatalari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wupinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 322
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wupinq

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
DxWupinq

Discord:

Wupinq#2336

Merhaba sunucumda bir sürü prefix denedim ama hiç biri olmadı önclelikle Bir Towny sunucu kuruyorum ve herhangi bir prefix eklediğimde o prefix nedense kopyalanıyor ve 3 tane oluyor nedenini halada çozmüş değilim. EasyPrefix NameTagEdit GroupManager PowerRanks LuckPerms Hepsinde aynı hata Lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olsun.

prefixleri yanlış veriyor olabilirmisin luckperms te prefix.1.asdas şeklinde vericeksin böyle bir hata olmaması gerekiyor sohbettemi 3 prefix oluyor yoksa tabdamı

prefixleri yanlış veriyor olabilirmisin luckperms te prefix.1.asdas şeklinde vericeksin böyle bir hata olmaması gerekiyor sohbettemi 3 prefix oluyor yoksa tabdamı
sohbette 3 prefix oluyor bir arkadaş bunun townychat essentialxchat ve perm pluginlerinden kaynakli oldugunu soylemisti bana yapti ve gosterdi. ama yapamadim cunki townychat arastirdim hermit gibi prefixler var sadece ve essentialxchat yok sadece sorun townychatten kaynaklidir onu arayacagim

Hazır bir paket mi indirdin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl