Tanıtım PratikAtlar 1.8+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImperialSwag

2 günlük premium sahibi <3
Elmaslar
86
ImperialSwag yeni bir kaynak sundu:

PratikAtlar 1.8+ - Kolayca at kullanın! Kaydedilen kişiye özel at sistemi!

PratikAtlar eklentisi, MC-TR için yapmak istediğim küçük bir eklenti. Tek bir komutu var, /pratikat, bu komutu kullanarak kendi kişisel atınızı alabilirsiniz ve saklayabilirsiniz.

Her at kişiseldir ve kaydedilir, rastgele oluşturulur. Otomatik olarak evcil halde, kullanana ait bir şekilde, çıkarılamayan özel eyeriyle birlikte gelir. Ayrıca atınıza ekleyeceğiniz zırh kaydolmakta!

1.8 üzerinden yapılmış ve 1.8 üzerinden test edilmiştir, daha ileriki sürümlerde hatalara yol açabilir, böyle...

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi...

İletişime geçmek için buraya yorum bırakın.
NiftyEnchantedGoitered.webp

Eski Survival sunucularında atları korumak için bir sistem vardı tam hatırlamıyorum o sistemin 10 kat daha iyisi.
Gerçekten başarılı olmuş. Tabiki geliştirilebilir.
Geliştirilmeye tamamıyla açık bir plugin, benim şu anda sunduğum yapılabilecek en temel hali, buna eklenebilecek şeyleri beraber öğreneceğiz, yeterince katılım gelirse tabiki.

Geliştirilmeye tamamıyla açık bir plugin, benim şu anda sunduğum yapılabilecek en temel hali, buna eklenebilecek şeyleri beraber öğreneceğiz, yeterince katılım gelirse tabiki.
Particels ekleyebilirsiniz yada uprages sistemi alevli at , soğuk at gibi.
Mesela ateşli at gittiği yerler arkadınsa alev bırakır,
Soğuk at'da suyun üstünde gittiğinde suyu dondurur , block üstünde gittiğinde kar yapar gibi.
Birde eşşeklerdeki chest sistemi gelebilir.

Particels ekleyebilirsiniz yada uprages sistemi alevli at , soğuk at gibi.
Mesela ateşli at gittiği yerler arkadınsa alev bırakır,
Soğuk at'da suyun üstünde gittiğinde suyu dondurur , block üstünde gittiğinde kar yapar gibi.
Birde eşşeklerdeki chest sistemi gelebilir.
eşek sistemi aslında kodda var, kodladıktan sonra test ederken 1.8 de eşeklerin spigot api sinde yer almadıklarını farkettikten sonra kullanmadım, çözümünü bulunca ekleyeceğim, onun dışında sistemin amacı pratik olması, particle effect getirmek hem oyuncuyu hemde sunucuyu yoracaktır.

Fotoğraf ekli değil. Fotoğraf eklerseniz konu daha hoş olabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl