Bulundu practicwe skript lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Liewex_

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
2
Minecraft
Liewex

Discord:

akisetup

skbee ve skript var server 8gb ram zenitmcdeki practice sistemine benzer bi practice sistemi lazım

oyuncuları 1e 1 duellere sokabiliomuyuz bi sırayla belirli kitler vererek

bana ama öyle lazım değil ya ama yinede teşşekürler

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bana laazım olan şu bi pusula olamlaı ismi mod seçici olasn o pusulaya sağ tıkalyınca kristal sword ve mace pvp arasından bi pvp seçip şeçtiğimiz pvp modunda sıraya girmemiz ve girdiğimizde 2.bi kişi gelirse bizi bi arenaya ışınlamalı ve maç başlatmalı maç başlayınca 2kişiyede o mod için adminlerin belirlediği kit gelmeli ve maç içlerinden birisi ölürse bitmeli maç bitince ikisinin tarafındada envanter silinmeli ve 2 taraftada otamatik /spawn komutu çalışmalı

Bana laazım olan şu bi pusula olamlaı ismi mod seçici olasn o pusulaya sağ tıkalyınca kristal sword ve mace pvp arasından bi pvp seçip şeçtiğimiz pvp modunda sıraya girmemiz ve girdiğimizde 2.bi kişi gelirse bizi bi arenaya ışınlamalı ve maç başlatmalı maç başlayınca 2kişiyede o mod için adminlerin belirlediği kit gelmeli ve maç içlerinden birisi ölürse bitmeli maç bitince ikisinin tarafındada envanter silinmeli ve 2 taraftada otamatik /spawn komutu çalışmalı
Multiverse Core ve Multiverse Inventories eklentileri var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl