ByVoxar
Sizin için baktım, evet. /duel komutuyla oyuncular 1v1 oynayabilir.oyuncuları 1e 1 duellere sokabiliomuyuz bi sırayla belirli kitler vererek
Lütfen dilimizi uygun kullanmaya dikkat edelimbana ama öle lazım diil ya ama yinede teşşekürler
akisetup
Multiverse Core ve Multiverse Inventories eklentileri var mı?Bana laazım olan şu bi pusula olamlaı ismi mod seçici olasn o pusulaya sağ tıkalyınca kristal sword ve mace pvp arasından bi pvp seçip şeçtiğimiz pvp modunda sıraya girmemiz ve girdiğimizde 2.bi kişi gelirse bizi bi arenaya ışınlamalı ve maç başlatmalı maç başlayınca 2kişiyede o mod için adminlerin belirlediği kit gelmeli ve maç içlerinden birisi ölürse bitmeli maç bitince ikisinin tarafındada envanter silinmeli ve 2 taraftada otamatik /spawn komutu çalışmalı
Oyun modu başına kaç arena düşüyor?
ByVoxar
akisetup
istediğim şey maalesef duel sistemi diilbu eklentiye bakın tanıtım videosunu izleyinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!