ÇözüldüPowerRanks Plugini Çalışmıyor. Başka Alternatif Önerir Misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rokitaz

Birisi mi Spawnlandı?
Yasaklandı
Elmaslar
3
Minecraft
HakanTV_TR

Discord:

Hakantrtx66

Sunucumda PowerRanks kullanıyordum ama çok iğrenç gözüküyor ve ayrıca birkaç süre sonra çalışmamaya başladı. Alternatif önerir misiniz? (Kurulumu anlatarak)

Sunucumda PowerRanks kullanıyordum ama çok iğrenç gözüküyor ve ayrıca birkaç süre sonra çalışmamaya başladı. Alternatif önerir misiniz? (Kurulumu anlatarak)
Selamlar, PowerRanks pluginini sevmemiş olabilirsiniz. Alternatif olarak LuckPerms kullanabilirsiniz. Chatte gözükmesi ve ayrıca TAB'da gözükmesi için LPC indirin.
Modrinth sayfasından indirebilirsiniz. Sorunu Çözdüysem Ne Mutlu Bana :)

İyi Forumlar

Selamlar, PowerRanks pluginini sevmemiş olabilirsiniz. Alternatif olarak LuckPerms kullanabilirsiniz. Chatte gözükmesi ve ayrıca TAB'da gözükmesi için LPC indirin.
Modrinth sayfasından indirebilirsiniz. Sorunu Çözdüysem Ne Mutlu Bana :)

İyi Forumlar
Teşekkürler sunucumda kurdum ve oldu modrinthden sürüme göre indirdim ve kurdum sunucum çok iyi oldu teşekkürler tekrardan. İyiki varsın kral. Forumda aktif olanlar varmış ve.

Teşekkürler sunucumda kurdum ve oldu modrinthden sürüme göre indirdim ve kurdum sunucum çok iyi oldu teşekkürler tekrardan. İyiki varsın kral. Forumda aktif olanlar varmış ve.
Rica ederim. İyi Günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl