Çözüldü Powerranks Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McSever9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 405
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

McSever9

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Arkadaşlar ben şimdi PowerRanks kullanıyorum ve tagları ayarladım yaptım. Ama sonra hata oldu düzelsin diye sildim.Aynılarını yaptım yine hata oldu nedensizce. Ve yine sildim ve en sonunda PowerRanks komutları çalışmamaya başladı.
GroupManager kullanın derseniz kullanmayı denedim prefix falan nedensizce olmadı sildim yükledim PowerRanks'taki Olay Gerçekleşti

Hata:
ecec.PNG

LuckPerms kullanmanı öneririm. Kullanması ve web editoru ile rahatlıkla işlem yapabilirsin.

GroupManager Sorunum Çözdüm Teşekkürler Dostum Ama Başka Bir Sorum Var GroupManagerda Yetkilar Falan Oldu Ama Nametagedit Yetkisini Yazıyorum TABDA İsmimin Yanında Rankım Gözükmüyor Ama O Rank Bende Var

GroupManager Sorunum Çözdüm Teşekkürler Dostum Ama Başka Bir Sorum Var GroupManagerda Yetkilar Falan Oldu Ama Nametagedit Yetkisini Yazıyorum TABDA İsmimin Yanında Rankım Gözükmüyor Ama O Rank Bende Var
groupmanager tam 9 sene önce geliştirilmesi bırakılan bir plugin. LuckPerms kullan. Durmadan hatayla karşılaşırsın başın ağrır

Konu kilit sorun çözüşdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl