PowerMCTR.Nitrado.Net | 1.8 | OP Faction Sunucusu | -Rütbe Sistemi -Alımlar Başladı!

MehmetGRPNR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
6
aL0OZ4.png
7qm325.png

IP : PowerMCTR.Nitrado.Net
RAM : 2 GB (arttırılacaktır)
Tür : OpFaction
Slot : 20 (arttırılacaktır)
Hosting : Nitrado

aL0OZ4.png

Sunucumuzda Diger Sunuculardan farklı olarak birçok özellik bulunmaktadır.
Birkaç Özelliğimiz ;
Lapisten Madenler Düşmektedir.(Elmas,Altın,NarinParcasi,Demir,Zümrüt)

aL0OZ4.png

01LORL.png

• Caylak
  • Oyuncu
  • Tecrübeli
  • Uzman
  • Usta
  • Ustad
  • Soylu
  • Asil
  • Kahraman
  • Kral
  • Efsanevi
  • (Artırılacaktır)

aL0OZ4.png

Hedefimiz ;
En iyi sunucular arasında yer almak.

LyE9lV.png

✦ mehcore (Kurucu)
✦ GameHunterr (Kurucu)
✦ Ercin_ (Admin)
✦ BloodyX_HD (Pluginer)
✦ AlCH3MlST (Builder)

aL0OZ4.png

gqymbZ.png

aL0OZ4.png

EgqAOn.png

aL0OZ4.png

nRgNyl.png

aL0OZ4.png

ldyNNb.png

aL0OZ4.png

DPXg93.png

Son düzenleme:
Konu Tasarımınızı Biraz Daha Renklendirerek Güzelleştirebilirsiniz Daha Çok Görsele Yer Vermenizde Sizin Faydanıza Olacaktır.Gördüğüm Kadarıyla Klasik Bir Fanction Serverine Benziyor.Başarılar.Vesselam İyi Forumlar İyi Oyunlar.Kısa Süre İçerisinde Serverinize Girip Göz Atarım.

• Servere Bayıldım O kadar güzel ki Bütün sw lere 100000 basar.. Başarılar Dilerim...

• Servere Bayıldım O kadar güzel ki Bütün sw lere 100000 basar.. Başarılar Dilerim...
Klasik Bir Fanction Serveri? Siz Herhalde Fazla Fanction Serverlerinde Takılmıyorsunuz Veya Sizi Oyundan Buraya Yorum Atmanız İçin Gönderdiler Klasik Konu Spam Yapma Çabaları. :D.Neyse İyi Forumlar.

Yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada ByMiller admin olduğu için yorum attı sunucumuzda aktiflik malesef ki yoktur reklam yapma çabaları deniyoruz olmuyor inşallah aktifliğimiz olur.

Yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada ByMiller admin olduğu için yorum attı sunucumuzda aktiflik malesef ki yoktur reklam yapma çabaları deniyoruz olmuyor inşallah aktifliğimiz olur.
Aktif Oyuncu Bulabilmeniz İçin Biraz Yenilikler Yapmalısınız.Şahsen Serverinizde Diğer Fanctionlardan Farklı Birşey Görmedim.Bir Kaç Yenilik Yapıp Konuyu Güncellerseniz.Vede Bir Kaç Forumda Daha Paylaşımlarda Bulunursanız Oyuncu Elbet Gelecektir.Vesselam.

Konunuzu yeniden düzenledim lakin sunucu hakkında bilgi ve resim az gibi ayrıca forumda bulunan skript ve pluginlerden yararlanarak güzel bir sunucu yapabilirsiniz ama klasik ve sade hep iyidir dersenizde size hak veriririm başarılar :)

[/QUOTE]
Teşekür ederim seviliyorsunuz :)[DOUBLEPOST=1489235773,1489235653][/DOUBLEPOST]
Konunuzu yeniden düzenledim lakin sunucu hakkında bilgi ve resim az gibi ayrıca forumda bulunan skript ve pluginlerden yararlanarak güzel bir sunucu yapabilirsiniz ama klasik ve sade hep iyidir dersenizde size hak veriririm başarılar :)
Teşekür ederim seviliyorsunuz :)

Teşekür ederim seviliyorsunuz :)[DOUBLEPOST=1489235773,1489235653][/DOUBLEPOST]
Teşekür ederim seviliyorsunuz :)[/QUOTE]
Ne demek kolay gelsin :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl