[PoweradeMC|»OP SkyBlock YENİ AÇILDI! /Hediye Yaz Birinciliği kap!#play.PoweradeMC.com

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murti800
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.928
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murti800

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
VMWb6j.png

BA7k4Q.png

Merhaba ben can seni fazla tutmicagim merak etme!
Konunun tamamını okursan bizim hakkimizda detaylı bir bilgiye sahip olabilirsin
Lütfen istekliysen okumaya devam et ;)

Sunucu adresi: Play.PoweradeMC.com
Sunucu oyun sürümü: 1.7.x - 1.8.x
Durum: Aktif
Website adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
powerademc.com
Yetkili skype adresi: TrAlbayrak

VMWb6j.png

mkAn5Z.png

Sunucumuz 2017 beri aktif olan nadir ömürlü sunuculardanız.
Her sunucu yoluna girmişizdir, Skyblock
tüm sunucu kategoride ismimiz var deneyimimiz var unutmayın bu sunucu için,
gerekli tecrübelere sahip oldugunuza emin misiniz?
Eğer ki emin değilseniz lütfen konun devamını okumaya çalışın,
genelikle eğlendirme üzerine kurulu bir sunucudan ibaret değiliz biz,
yanıltıcı değil inandirici olmaya çalişiyoruz.
Tek dileğimiz sizin sayenizde büyümek kısaca amacımız gelişmek,
bu da sizin sayenizde olucaktır umarım bize destek verirsiniz. ;)

VMWb6j.png

jWbojD.png

Biz ömürlük sunucuyuz, inandırıcı güçlendirici ve eğlendirici bir grubuz,
kadromuz güçlü alımlarımız mevcut yetkili kalitemiz 1 numara!,
sizleri eğlence için değil sizleri zevk için çağırıyoruz,
amacimiz yanıltıcı olmak değil inandirici olmaya çalişmaktır,
sizler için tek hedef tam eğlence değil tek yürek tek gülüş sözünü gerçege dökücegiz
burası - PoweradeMC - hayaller düşünceler burada yaşaniyor!
tamamen size ait bir dünya düşünün,
ahlaki kurallar dışında kural yok!
herhangi bir sorumlulukta sizinle ilgilenen yetkililer!
düşüncesiz yetkili yok!
burada herşeyi bulabilirsin tek bulamicagin şey sıkıcılık olucak!
VMWb6j.png

29zb5d.png

SPAWN
vp15PD.png

ARENA

RP7kro.png

MARKET
29X16O.png

PASİFMOBLAR
okD3Xo.png

SALDİRGAN MOBLAR
9dJoY9.png

BİLGİ
0BMn0D.png

VİPBİLGİ
r2lMNM.png

ENCH
6XAPvW.png

TAMİR
nW8M9g.png

Pasif moblar ve zararlı Moblar Aynı Yerde Fakat Bir Duvar Çekmişsiniz Düzeltmenizi Öneririm , Arena Çok Sade Durdu Biraz Kakao Eklemeye Ne Dersiniz =?

Spawn buildi güzel ama diğer warpları da spawn gibi güzel yapabilirsiniz. Onun dışında sistem yok mu acaba :D

Hardcoremi Ciddimisiniz Gercekten. -/hediye komutu İle 10 Stek Elmas Blok Ve - 5 Adet Golem Sp Alınıyor Bence Konu Adını Degistirmelisiniz.

Hocam bunu söylemek zor olsada yapılar ( builds) alıntı bunu 2 türlü anlayabiliriz.
Sunucuyu tanıtırken tamamen öğüt vermişsiniz yok şu değilde bu , yok bu değil de şu gibi.
Hardcore demişsiniz ama /hediye komutunda @Heans arkadaşımızın dediği gibi döktürmüşsünüz.
Sistem hakkında sıfır bilgi verilmiş.
Konu tasarımı güzel ama bilgiler eksik. Yapılar (Builds) geliştirilmeli.
Başarılar.

Hocam bunu söylemek zor olsada yapılar ( builds) alıntı bunu 2 türlü anlayabiliriz.
Sunucuyu tanıtırken tamamen öğüt vermişsiniz yok şu değilde bu , yok bu değil de şu gibi.
Hardcore demişsiniz ama /hediye komutunda @Heans arkadaşımızın dediği gibi döktürmüşsünüz.
Başarılar.
Hocam Hangileri Alıntı Acaba Yazabilirmisiniz[DOUBLEPOST=1503846061,1503845779][/DOUBLEPOST]
Başarılar.
Hocam Hangileri Alıntı Acaba Yazabilirmisiniz

Başarılar, Buildler Geliştirilmeli.

Hocam Hangileri Alıntı Acaba Yazabilirmisiniz[DOUBLEPOST=1503846061,1503845779][/DOUBLEPOST]
Hocam Hangileri Alıntı Acaba Yazabilirmisiniz
Hocam ilk olarak diğer Skyblock sunucularını aktif olarak takip eden biri zaten farklı yerlerdede görmüştür. Bende ilk olarak burdan yola çıktım.
İkinci olarak bazı warplar diğer warplara nazaran daha kötü duruyor.

Dostum bu spawn'ı nereden buldunuz ?

Evet sunucu mapleri size ait değilde​

Sunucunuzda kullandığınız spawn ve warplar şahsıma aittir bunu yaklaşık 4-5 ay önce yaptım ve bir sunucuya ücretli bir şekilde sattım mapın hakları şahsıma aittir eğer mapları kimden alıdığınızı söylemez iseniz vede sunucunuzda kaldırma işlemi gerçekleştirmez iseniz hakkınızda işlem başlatılacaktır bu işin şakası yoktur çocukça bir yanıda yoktur iyi forumlar diliyorum birazdan sunucunuza geliyorum umarım sözlerimi dikkate alırsınız sizin için kötü bir şekilde noktalanmaz bu bir tehtid değil uyarıdır en doğal hakkımdır.​
[DOUBLEPOST=1504278791,1504278266][/DOUBLEPOST]
Hocam ilk olarak diğer Skyblock sunucularını aktif olarak takip eden biri zaten farklı yerlerdede görmüştür. Bende ilk olarak burdan yola çıktım.
İkinci olarak bazı warplar diğer warplara nazaran daha kötü duruyor.
Yapılar şahsıma aittir arkadaşlar bir yerden izinsiz alıp kullanıyorlar eğer geri dönüş olmadığı taktirde hem bu forumda hemde başka forumlarda haklarında işlem başlatılacaktır.Not:Bu yapıları 4-5 ay önce şahsi sunucuma yapmıştım ve 1-2 hafta önce bir sunucuya ücretli bir şekilde satmıştım eğer kanıt soracak olursa konu sahibi EternalNW I Eğlenin İstedik I Yarı Op SkyBlock Deneyimi I Hediye Golem Sp Diamond Block bu konuya bir göz atsın.Not bu bir reklam değildir zaten sunucum kapanmıştır kanıtlara binaen paylaşılmıştır.​

Sizin sunucunuza bu mapleri ben mi sattım ? ismimdende anlayabilirsin satmadıgımı kim sattıysa doğru düzgün ismini verde suçlu muamelesi görmeyeyim​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl