Bulundu Pouch (Kese) Plugini 1.21.4

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poftuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Kolay gelsin 1.21.4 için kese yani pouch plugini arıyorum. İstediğim özellikler şunlar kafa desteği olsun yani ey******* şeklinde texture ekliyeyebileyim headdatabasem yok o yüzden onla entegre olmayan normal kafa destekleyen plugin olması iyi olur. Hex rgb renk kodlarını yani &#12345 desteklesin. Bir de mümkünse bu belirlediğimiz itemleri yani örnek alırsak kafayı oyuncular kafasına takamasın sadece sağ tıklama ile açma olsun crafting tableye craft için koyulmasın v.s. En önemlisi ücretsiz olsun istiyorum. Biliyorum çok şey istedim ama bu tarz bir plugin yada önerisi olan varsa sevinirim.

Denediğim pluginler:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunda headdatabase ile kafa verme vardı bulamadım eğer headdatabase olmadan kafa skini koyabiliyorsam material olarak olabilir ama tek sorunu kafayı oyunculaar giyebiliyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunda rgb - hex code desteğini bulamadım ve aynı şekilde kafa giyilebiliyor ve özellik bakımından energy pouchese göre zayıf sadece title ile animasyon var titlebar veya bossbar bulamadım acıkcası

Şu an bana en yakın gelen energy-pouches cooldown eklemede mevcut bu tarz bildiğiniz pluginlere açığım

Teşekkürler yardımlarınız için hallettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl