Poteyto V2 | ÖDÜL ALMIŞ DEV SUNUCU DEVREDILIYOR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bertan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
17
Minecraft
Bertan

Discord:

lotus#0999

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

IP: play.poteyto.com

Evet arkadaşlar, koca bir devir daha sona eriyor. Bin bir zahmet, yatırım ve hevesle açtığımız PoteytoV2 sunucumuzu yeni sahibine devrediyoruz. Uzun bir süredir açık tutuyoruz, 3 ay oldu neredeyse. Ancak her ay zarar etmemiz sonucu hevesimizin de kırılmasıyla ekipçe bu kararı almış bulunuyoruz. Sunucunun emin ellere gitmesini istiyoruz, neticede satın alan şahısın dosyalarını dağıtmasını istemiyoruz. Bu yüzden satın almak için başvuran kişilerde aradığımız 3 basit kural var.

- Sunucular hakkında bilgisi olması.
- Eklentiler ve sunucunun işleyişi kavrayabilecek düzeyde bir Ingilizce'ye sahip olması.
- Vizyonu geniş, yenilikçi düşünebilmesi.

Biraz sunucudan bahsedelim. Poteytov2 9-10 aylık uğraşlar sonucu, ciddi bir yatırım ile kuruldu. Geceleri uykumuzdan ederek bu sunucuyu nasıl optimum seviyeye ulaştırabileceğimizi düşünerek, gecemizi yine gündüzümüze katarak çalıştık. Neredeyse 100'e yakın arkadaşın emeği geçti bu sunucuda, herkesin yardım ettiği bir nokta vardı. Kendimize özel marketimizi kodladık (bir-iki eksiği var), muhteşem bir websitesi dizayn ettik, çizip sildik :) Basit bir altyapı hazırladık, eşsiz açıksız bir ekonomi düzenledik. Aktraksiyonlar yaptık, eklentiler ile destekledik. Geliştiricilerimiz ile birlikte yine sunucu için eşsiz eklentiler kodladık, oynayışı destekledik. %98.50 gibi bir oran ile Türkçeleştirme sağladık. Özetlemek gerekirse el emeği göz nuru bu projemizi emin ellerde görmek istiyoruz. Sunucu özelliklerini özetlemek gerekirse:

- EŞSIZ BIR OYNAYIŞ, TÜRKIYE'DE EN GELIŞMIŞ FACTION SUNUCUSU
- MÜKEMMEL DENGELENMIŞ, AÇIKSIZ EKONOMI
- ZÜMRÜT ÖDÜLÜ HAKKETMIŞ BIR SUNUCU (ILK VE TEK)
- GELIŞMIŞ WEBSITESI VE ONLINE MARKET
- KENDIMIZE AIT, KODLANMIŞ EKLENTILER
- MUHTEŞEM, GÖRKEMLI YAPILAR

- Herşeyin açık açık anlatıldığı tabela sistemi.
- Köylü dövüşü, ejder ile uçma gibi "Türkiye'de TEK" yenilikler.
- Takas sistemleri
- Easter Eggler
- Müzik sistemi (HEPSI LISANSLI)
- Efsane konu düzeni, 100'lerce oylama :)

Sunucu tanıtım konusunu görmek isteyenler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. TATMIN OLMAYAN ARKADAŞLAR IÇIN SUNUCUYU ZIYARET EDEBILIRSINIZ ( PLAY.POTEYTO.COM ). OYUNCULAR IÇINSE, SUNUCU DEVREDILENE KADAR SUNUCU AÇIKTIR! :)
Devredim sistemini açık arttırma üsülü yapacağız. En çok teklif edene "3 basit kurala uymak şartıyla" sunucuyu devredeceğiz. Peki bu sunucuyu üstüne devreden kişi nelere sahip olacaktır?

- BÜTÜN POTEYTO DOSYASI (11.2 GB) (Içinde görseller, backuplar, ana poteyto sunucuları ve ıvır zıvırlar var)
- TRANSFER ÜCRETINI KARŞILAMAK KAYDIYLA DOMAIN (poteyto.com)
- WEBSITE, FORUM VE ONLINE MARKET DOSYALARI
- LISANSLI MÜZIKLER
(Sadece Poteyto sunucusunda kullanabilirsiniz)

AÇIK ARTTIRMA SISTEMI:
BAŞLANGIÇ: 100TL
BITIŞ: BELIRSIZ

poteyto.com kayıtlı bir alan adıdır. 2016

Gerçekten böylesine efsane sunucunun tutmamasına çok üzüldüm. Ancak Minecraft'ın yaş kitlesi gerçekten çok düştü.

Gerçekten böylesine efsane sunucunun tutmamasına çok üzüldüm. Ancak Minecraft'ın yaş kitlesi gerçekten çok düştü.
Haklısın bu konuda oyun yakında batıcak MCSG'nin kapanması bile etkili oldu nedenmi? PvP'yi onlar getirdi ve Türkiye'de Ruling Game getirdi ve MCSG. kapandı Ruling Game badlion da oynuyor fakat oranın durumu tartışılır, ve 1.9 sürümüne geçince oyun bu eskiden efsane oynayanlar jitter yapanlar hep emekleri gitti ve Minecraft'ı büyükler bırakıp çocuklar bastı bu durumun düzelmesi gerekiyor.

Sunucuya büyük bir çapta emek harcanmış.Buildlerde harika.
Ellerinize sağlık gerçekten iyi iş çıkarmışsınız.

Böyle güzel bir sunucunun batması çok kötü olmuş . Sizin gibi yetenekler türkiyede az . Ender Dragon ile map i gezmek çok hoşuma gitti plugin'i sizmi kodladınız yoksa bir yerdenmi indirdiniz ? İndirdiyseniz banada linki ini veya ismini söyleyebilirmisiniz ?

Haklısın bu konuda oyun yakında batıcak MCSG'nin kapanması bile etkili oldu nedenmi? PvP'yi onlar getirdi ve Türkiye'de Ruling Game getirdi ve MCSG. kapandı Ruling Game badlion da oynuyor fakat oranın durumu tartışılır, ve 1.9 sürümüne geçince oyun bu eskiden efsane oynayanlar jitter yapanlar hep emekleri gitti ve Minecraft'ı büyükler bırakıp çocuklar bastı bu durumun düzelmesi gerekiyor.
Doğrudur valla, çok aram yoktu pvp ile ama yabancı piyasayla çok içli dışlı olduğum için biliyorum.[DOUBLEPOST=1481658477,1481658304][/DOUBLEPOST]
Sunucuya büyük bir çapta emek harcanmış.Buildlerde harika.
Ellerinize sağlık gerçekten iyi iş çıkarmışsınız.
Teşekkürler![DOUBLEPOST=1481658533][/DOUBLEPOST]
Böyle güzel bir sunucunun batması çok kötü olmuş . Sizin gibi yetenekler türkiyede az . Ender Dragon ile map i gezmek çok hoşuma gitti plugin'i sizmi kodladınız yoksa bir yerdenmi indirdiniz ? İndirdiyseniz banada linki ini veya ismini söyleyebilirmisiniz ?
Teşekkürler mesajın için. Prosedürler ve takımca alınmış kararlar gereği eklentileri paylaşamıyoruz.

GIRIŞLER ILE ILGILI SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR, SUNUCU GIRIŞLERI AÇILMIŞTIR.

Doğrudur valla, çok aram yoktu pvp ile ama yabancı piyasayla çok içli dışlı olduğum için biliyorum.[DOUBLEPOST=1481658477,1481658304][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler!
@Bertan sizin serveriniz gibi ender sunucular kapanıyor.Ama 10 yaşındaki çocuk gidip alıntı herşeyi hatta çalıntı server kuruyor.O server tutuyor.Adalet işte..
[DOUBLEPOST=1481658611][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler!
@Bertan sizin serveriniz gibi ender sunucular kapanıyor.Ama 10 yaşındaki çocuk gidip alıntı herşeyi hatta çalıntı server kuruyor.O server tutuyor.Adalet işte..

@Bertan sizin serveriniz gibi ender sunucular kapanıyor.Ama 10 yaşındaki çocuk gidip alıntı herşeyi hatta çalıntı server kuruyor.O server tutuyor.Adalet işte..[DOUBLEPOST=1481658611][/DOUBLEPOST]
Yapacak birşey yok dostum, Türkiye piyasası böyle. Global piyasa ile ilgili çalışmalarımız da ayrıca başlayacak yakında, bakalım o nasıl olacak :)

Yapacak birşey yok dostum, Türkiye piyasası böyle. Global piyasa ile ilgili çalışmalarımız da ayrıca başlayacak yakında, bakalım o nasıl olacak :)
İşte böyle sebepler yüzünden Türkiye'deki bilgisayar ve internet yaş kitlesi küçük.

Minecraft'ın yaş sınırının düşmesi Minecraft op sunucularının önemi arttık'ki artık herkez kolaya kaçar oldu ki artık böyle güzel ve zor serverler tutmuyor adamlar başka sunucuda 3-5 golem'i beleş alınca neden zorluk çeksin ki çocuklar bunu düşünüyor o yüzden böyle güzel Sunucular tutmuyor.

Minecraft'ın yaş sınırının düşmesi Minecraft op sunucularının önemi arttık'ki artık herkez kolaya kaçar oldu ki artık böyle güzel ve zor serverler tutmuyor adamlar başka sunucuda 3-5 golem'i beleş alınca neden zorluk çeksin ki çocuklar bunu düşünüyor o yüzden böyle güzel Sunucular tutmuyor.
Çok doğru, bütün olayı özetledin valla :)

Çok doğru, bütün olayı özetledin valla :)
1 Sene önceki sunucum hergün +150 çekerkene şimdi o sunucu +10 u bile görmüyordu op skyblock dediler yaptık hergün +50 :) ordan biliyorum çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl