ilovemaju
amoreas
Güzel Olmuş GerçektenMerhabalar
Yaklaşık 1 haftadır web alanında kendimi geliştirmeye adadım ve ufak bir portföy sitesi kodladım.
Not: Demo sitesi mobil için henüz tam anlamıyla uyumlu değil. Bilgisayar tarayıcınız üstünden girmeniz önerilir.
Görseller:
Ekli dosyayı görüntüle 279636
Ekli dosyayı görüntüle 279637
Ekli dosyayı görüntüle 279638
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Script mevcut hali ile %40 gibi bir oranda bitmiştir. İlerleyen süreçte tasarımları, renkleri yenilemeyi, görselleri iyileştirmeyi, açık-koyu şeklinde farklı tema ve çoğu şeyi kolayca ekleyebilmek için admin panel vb yapmayı planlıyorum.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

benjamin17
Arka plan resmi normalde siyah ancak nedense gri olarak gözüküyor pek anlamış değilim. Tüm arka planı koyu renklerde yazıları da beyaz veya farklı açık renklerde yapacağım gibi. Yazılım kısmındaki logoları biraz daha büyütüp navbar kısmında olduğu gibi transparan gri arka plan düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 279666
Logo ve yazılarda sizde bir tuhaflık hissetmişsinizdir illa. Bu alanı renkli yapıp koyulaştırırsan ve yazıları beyaz yaparsan daha güzel olur
Ekli dosyayı görüntüle 279667
Bu kısımlarsa çok yapmacık duruyor
amoreas
Arka plan resmi normalde siyah ancak nedense gri olarak gözüküyor pek anlamış değilim. Tüm arka planı koyu renklerde yazıları da beyaz veya farklı açık renklerde yapacağım gibi. Yazılım kısmındaki logoları biraz daha büyütüp navbar kısmında olduğu gibi transparan gri arka plan düşünüyorum.
Yazıları komple değiştireceğim tanıtım kısımlarında el yazısı tarzı fontlar daha güzel duruyor gibi sitelerde ama Türkçe uyumlu yazı stili bulamadım bildiğin varsa iletir misin?
benjamin17
brocla
Bu Görseldekinin Aynısını Yapabilicek Kadar Kendinizi Geliştirdiysen Panel Kısmına Girebilirsin Herkes İçin Farklıdır Bunlar Kimisi Back-end başlayıp sonra front yapar kimisi font-end başlayıp back-endi sonra yazar konu neye ne zaman başladığın değil kavradıysan iki türlüde zorlamaz seniMerhabalar
Dün gece 3'ten beri(Birkaç saatlik uyku ile) tasarım anlamında kendimi geliştirmek için farklı portföy siteleri, satıcı siteleri ve ai tarafından yapılan örnek tasarımlar neticesinde sitenin tasarımını belirli bir şekle sokmayı başardım. Aİ tarafından yapılan örnek tasarımlarda en çok beğendiğim tasarım aşağıdaki oldu ve buna benzer bir tasarım ile ilerlemeye karar verdim.
Ekli dosyayı görüntüle 279694
(Görseldeki kişileri, isimleri ve siteleri yapay zeka üretmiştir. Herhangi bir bağlantım yoktur.)
Mevcut güncellemede tüm tasarımı ele aldım ve perfonmans sorununu büyük ölçüde çözdüm. Perfonmans ölçme sayfasının vermiş olduğu raporlar neticesinde sayfada halen daha birkaç perfonmans düşüren ve tasarımsal eksiklikler olduğunu gördüm. Tasarım için öneriniz ve eklenebilecek ek bölüm önerileriniz var ise dinlemek isterim.
Bu bir kaç gün içerisinde admin panel mantığını öğrenmek için siteye admin panel eklemeyi düşünüyorum. Çevremden duyduğum kadarıyla ilk önce panel sonrasında da bu panel göre site yapımı daha kolay oluyormuş. Bende bu siteyi bırakıp farklı bir site için ilk panel sonra tasarım mantığı mı ilerlemeliyim yoksa mevcut siteden de devam etsem benim için herhangi ek bir zorluk çıkarır mı?

benjamin17
Bu Görseldekinin Aynısını Yapabilicek Kadar Kendinizi Geliştirdiysen Panel Kısmına Girebilirsin Herkes İçin Farklıdır Bunlar Kimisi Back-end başlayıp sonra front yapar kimisi font-end başlayıp back-endi sonra yazar konu neye ne zaman başladığın değil kavradıysan iki türlüde zorlamaz seni
brocla
tavsiyem bootstrap öğrenmek yerine tailwindcss bakman daha verimli olur senin içinBazı beğenmediğim yerler harici çoğu içeriği halletmeyi öğrendim evet. Şuan bootstrap öğrenmeyi düşünüyorum içerik olarak sanırsam CSS ile benzer hatta çoğu aynı olarak duydum. Bundan sonrada artık veri tabanı gibi şeylere ve admin panele başlayacağım sanırsam.
benjamin17
amoreas
benjamin17
Tasarım itibariyle biraz daha mc sunucu tanıtım konu tasarımlarına benzemiş. Bu tarzda bir site görmekte farklılık olacaktır. Şimdiden yapacaklara kolay gelsin.Güzel olmuş eline sağlık mouse aydınlama detayını sevdim
Benim aklımda şöyle bir portfolyo sitem vardı
Ana Sayfa böyle ama arka plan daha net ve hd olacak
![]()
Çalışmalar böyle sergilenecek
![]()
Sitenin en alt kısmına böyle bir şey
![]()
Ama gönüllü olarak çalışmak isteyen arkadaşlar becerememişti
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!