Portföy Web Site Tasarımı | V3

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.010
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

Merhabalar

Uzun bir süredir web taraflı olarak kendimi geliştiriyorum. Eski portföy sitemi tamamiyle yenilemiş bulunuyorum.

Görseller:

1777212227189.webp

1777212250047.webp

1777212284856.webp

1777212314272.webp

1777212345634.webp

1777212374549.webp

1777212402214.webp

1777212419674.webp

Not: Görseller ekran fotoğrafı alırken kayması sebebiyle pek orantılı oturmayabilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Site sürümü V3

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Konuya ufak bir güncelleme attım. Görsel düzeninden kaynaklı forumda görseller arası boşluk bulunuyor.​

Açıkçası pek beğenemedim, renkler fazla uyumsuz beyaz göz yoruyor.. Ama yine de ellerinize sağlık bu dediğimi de yaparsanız mükemmel olacak gibi görünüyor.

Uygulamaların bulunduğu alanı sıralı şekilde yapabilirsin ve o kısmın ne anlama geldiğimi belirten bir metin kullanabilirsin, ben kimim kısmı iyi durmuyor ama genel olarak yüzde 40 tamamlanmış yani hala güzel bir şey çıkabilir erken konuşmam doğru olmaz eline sağlık

Yorumlar için teşekkürler. Site yapmaya başlayalı 4 gün oldu 4 günde anca bu kadar çıkıyor. Tasarımsal olarak çok eksiği olduğu su götürmez bir gerçek.

Uygulamaların bulunduğu alanı sıralı şekilde yapabilirsin ve o kısmın ne anlama geldiğimi belirten bir metin kullanabilirsin, ben kimim kısmı iyi durmuyor ama genel olarak yüzde 40 tamamlanmış yani hala güzel bir şey çıkabilir erken konuşmam doğru olmaz eline sağlık
Uygulamaların bulunduğu alanı sıralı yaptım ancak çok yer kapladı bunun yerine 1 bölüme 6 veya 8 tane yana uzayan şekilde yapacağım gibi duruyor. Aklımdaki tasarım şu şekilde:
görsel_2026-01-31_211041578.webp

Emeğine sağlık dostum, umarım hızlıca gelişirsin bu işin en önemli kısmı kopyalamak :) gördüğün güzel siteleri, tasarımları kendin kodlamaya çalış ve tavsiyem mobil öncelikli tasarım yapman…
Başarıların daim olsun. <3

Siyah tema kullan, gri alanlar ve butonlar için ise renkli kullan fakat doygunluğu kısık olsun, önemli başlıklar veya alanlar içinse yüksek doygunluk. Arka plana uyumlu güzel 4k arka plan ekle, ufak dikkat çekmeyen partiküller de eklersen ve yaratıcı şablon kullanırsan site görünüşü için bu iş 10 numara olur.

Dilersen ai kullanarak önizleme için referans görünümler de elde edebilirsin

Merhabalar

Yaklaşık 1 haftadır web alanında kendimi geliştirmeye adadım ve ufak bir portföy sitesi kodladım.

Not: Demo sitesi mobil için henüz tam anlamıyla uyumlu değil. Bilgisayar tarayıcınız üstünden girmeniz önerilir.

Görseller:
Ekli dosyayı görüntüle 279606
Ekli dosyayı görüntüle 279607
Ekli dosyayı görüntüle 279608

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Script mevcut hali ile %40 gibi bir oranda bitmiştir. İlerleyen süreçte tasarımları, renkleri yenilemeyi, görselleri iyileştirmeyi, açık-koyu şeklinde farklı tema ve çoğu şeyi kolayca ekleyebilmek için admin panel vb yapmayı planlıyorum.

Sitede yapacağın ufak dokunuşlar bile projenin havasını tamamen değiştirir. Kartların yerlerini netleştirmen, değiştirirken çok işine yarar en zor kısmı halletmişsin denebilir. Bide kullanmadıysan TailWindCSS kullanmanı öneririm siteni çok farklı bir şeye dönüştürmene yardımcı olucağından eminim

Merhabalar

Yaklaşık 1 haftadır web alanında kendimi geliştirmeye adadım ve ufak bir portföy sitesi kodladım.

Not: Demo sitesi mobil için henüz tam anlamıyla uyumlu değil. Bilgisayar tarayıcınız üstünden girmeniz önerilir.

Görseller:
Ekli dosyayı görüntüle 279606
Ekli dosyayı görüntüle 279607
Ekli dosyayı görüntüle 279608

Script mevcut hali ile %40 gibi bir oranda bitmiştir. İlerleyen süreçte tasarımları, renkleri yenilemeyi, görselleri iyileştirmeyi, açık-koyu şeklinde farklı tema ve çoğu şeyi kolayca ekleyebilmek için admin panel vb yapmayı planlıyorum.

Hoş görünüyor, tema olarak biraz daha geliştirebilir. Eline Sağlık

Yorumlar için tekrardan teşekkürler.

Site ile konu açtığımdan beri ilgileniyorum ve yapması aşırı zevk veren bir durum haline dönüştü.
Konu içindeki görselleri ve demo sitesini güncelledim.
Pc ve mobil üstünde oluşan akıcılık sorununu düzelttim.

Yazılımlar kısmının tasarımını değiştirdim.
Tüm mobil cihazlar ve farklı ekran boyutları için uyumluluğu giderdim(Hala eksik alanlar olabilir.).​

Merhabalar

Görseller:
Ekli dosyayı görüntüle 279636
Ekli dosyayı görüntüle 279637
Ekli dosyayı görüntüle 279638

dürüstçe fikrimi belirticem bence tasarım yada sitede genel olarak çelişkilerde var mesela skils kısmında kısmında progress bar olması kadar saçma birşey yok ve direk beni siteden soğutan şey bu olurdu bir kullanıcı tarafından açıkçası sitede hiçbir şekilde bir profosyonellik yok mesela ben bir gözlemci bakış açısından css %60 yapmış ama bu okul projesine benziyor diyebilirim tasarım gözüyle renkler çok uyumsuz hatta renk yok diyebilirim. ve her yer farklı sanki farklı projeler birleştirilmiş gibi duruyor çok uyumsuz sitenin baştan tasarlanıp yapılması lazım bence nav bar da direk çöp bence ama genel olarak tasarım dışındada eleştirebilceğimiz yerler var. bu site bir portfolyo sitesimi takım sitesimi belli değil şuan bu hali ile bu proje GPT Aİ COPY PAST duruyor bir ürün olsa bile demoyu düzgün yapmanız lazım başarılar dilerim.

güzel site olmuş elinize sağlık

dürüstçe fikrimi belirticem bence tasarım yada sitede genel olarak çelişkilerde var mesela skils kısmında kısmında progress bar olması kadar saçma birşey yok ve direk beni siteden soğutan şey bu olurdu bir kullanıcı tarafından açıkçası sitede hiçbir şekilde bir profosyonellik yok mesela ben bir gözlemci bakış açısından css %60 yapmış ama bu okul projesine benziyor diyebilirim tasarım gözüyle renkler çok uyumsuz hatta renk yok diyebilirim. ve her yer farklı sanki farklı projeler birleştirilmiş gibi duruyor çok uyumsuz sitenin baştan tasarlanıp yapılması lazım bence nav bar da direk çöp bence ama genel olarak tasarım dışındada eleştirebilceğimiz yerler var. bu site bir portfolyo sitesimi takım sitesimi belli değil şuan bu hali ile bu proje GPT Aİ COPY PAST duruyor bir ürün olsa bile demoyu düzgün yapmanız lazım başarılar dilerim.
Eleştirin için teşekkürler ancak bakış açın profesyonel bir web tasarımcısı gibi olması sıkıntılı. Web işine başlayalı konuda belirttiğim gibi daha 4 gün olmuş durumda ve bu sürede 0 dan başlamış biriyim. Buna göre değerlendirme yaparsak sevinirim.

Ai kullanımını tabikide herkes gibi yapmaktayım ancak bunu sitenin tamamını değil yaptığım kodda hata çıkması durumunda, anlamadığım bir yer olması durumunda destek amaçlı olarak veya bilgim olmayan yerde eğitim amaçlı olarak kullanmaktayım. Projenin tamamını ai demek emeğime hakaret olur.

Projenin bölük parçalar gözükmesinin sebebi ise çoğu yapıyı ilk defa yaptığım için ilk başta deneme dosyalarında yapmam ve sonrasında siteye eklemem olmasıdır. Sitede belirli yerlerde gereksiz boşluklar olmasının sebebi budur.

Navbar kısmına birşey diyemem açıkçası mobil için şuanki durumu pek iç açıcı değil ancak bilgisayar versiyonunda ki navbarı özellikle bu şekilde yapmayı istedim.

Takım/portföy sitesinden kastın büyük ihtimal satıcı isimlerinin vb olduğu için dedin. Koyduğum linkler ve görseller hızlı dolması açısından ve aklıma o an birşey gelmemesi sebebiyle oraya koyuldu.

Tasarım kısmına dediğim gibi daha yolun çok başındayım yaptığınız yorumlar bu kısımda tabikide haklı ancak herşey bir anda olmuyor yavaş yavaş öğreniyoruz .

Bu herhangi bir ürün değildir. Satışı yoktur kendimi geliştirme amaçlı kurduğum site diyebiliriz. Satıcı hesabından açılmasının en büyük sebebi ana hesabımda ürün tanıtımına benzer konular açmak istemememdir. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasını istemem.​

yeni güncellemelerle daha güzel görünmüş bravo

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl