Portföy Sitesi Tanıtımı

Arctyx

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
27
Minecraft
_Arctyxx_
Herkese merhabalar bügün sizlere üzerinde çalıştığım, kendi stilimi ve teknoloji tutkumu yansıtan yeni portföy sitemi nihayet tamamladım. Standart tasarımlardan sıkıldığım için bu kez tamamen fütüristik ve teknolojik bir çizgiye odaklandım.

Sitede Neler Var?

• Mavi Neon Atmosfer: Koyu arka plan ve mavi neon parıltılarla teknolojik bir hava yarattım, hatta özel bir fare efekti de ekledim.
  • Akıcı Kaydırma: Sayfayı aşağı kaydırdıkça bölümler ve projeler şık geçişlerle ekrana geliyor.
  • Projelerim ve Referanslar: Geliştirdiğim işleri ve birlikte çalıştığım kişilerin yorumlarını bu alanda sergiliyorum.
  • Saf Kod: Hiçbir ağır eklenti kullanmadan, tamamen modern ve hızlı teknolojilerle (HTML, Tailwind CSS, JS) kodladım.
    1788452268210.webp
1788452293045.webp

1788452311655.webp

1788452325290.webp

Yorumlarınız ve tasarım fikirlenizi bekliyorum sizlerin doğrultusunda geliştirmeye devam edeceğim.

Ekli dosyalar

• 1788452240257.webp
    1788452240257.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 3
Elinize Sağlık renk uyumları düzen gözüme hoş durdu

Çok basit bir prompt ile yapılabilen bir site olarak yorumluyorum. Kendini geliştirmen için sana kendi görüşlerimi söylicem. İster alın ister alınma ister daha da geliştir ister geliştirme bu site renk uyumu zaten değerlendirmeye gerek yok. Uyum diye bir şey yok şuanda gözle görülür. Maviyi çok seviyor olabilirsin ama renk seçerken biraz daha maviyle uyumlu renkler katabilirsin. Veya bu kadar aynı ton kullanmamalısın. Zaten kimse doğuştan web tasarım ve benzeri işlemler yapmaz. Shadow vesaire çok abartmışsın. Font sitenin tasarımıyla zaten baya uyumsuz. Ben tam kavrayamadım. Çok modern, çok klasik veya çok cyber temalı siteleri karıştırmışsın gibi geldi. Baya gelişmesi lazım şuanki haliyle kendini motive etmeni istemem.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl