Portekiz'e yenilmemizin sebebi sizce neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hisar Oyuncu

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Neden Portekiz'e yenildik bunun bir sebebi var mı yoksa sadece Portekiz bizden daha iyi mi oynadı?

Sizce gruplardan çıkar mıyız?

GQtasyVWAAAMsWb

Evet çok iyi bir kadromuz var. Ama çok iyi bir teknik direktörümüz yok maalesef! Milli Takım'da forma adaletinin olmadığını dün bir kez daha gördük. Bu takımda Semih Kılıçsoy neden oynatılmıyor! Sezonun en büyük çıkışını yapan, güçlü, kuvvetli, vuruş ustası bir forveti neden sahada yok! İnanılır gibi değil! Semih Kılıçsoy gibi bir oyuncu, dünyanın her takımında direkt oynar!

Milli Takım formasını sonuna kadar hak eden Abdülkadir Ömür'ü gönderen Montella, daha düne kadar Milli Takımımız'ın birinci kalecisi Uğurcan Çakır'a da sırtını dönmüş belli ki… Montella'nın Trabzonsporlu oyunculara karşı bir önyargısı mı var? Mert Günok'un sakat olduğu yerde, kaleyi Uğurcan korur. Koca bir sezonu yedek kulübesinde geçiren Altay Bayındır değil! Montella'nın Samet Akaydın sevdası dün bizi yaktı! Montella'nın Altay Bayındır tercihinin ne kadar yanlış olduğunu biz gördük, Montella göremedi.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Araya atılan her topta ya rakipler gol atıyor ya da faul yapıp sarı kart görüyoruz. Takım olarak defans yapamıyoruz. Düşünün Portekiz 3-0 galip nasıl hep beraber defans yapıyorlar. Arkada oynayan Pepe bizim takımda oynayan çoğu topçunun dedesi. Ama bir tane top sektirmedi. Neden? Futbol yalnız fizik değil, aynı zamanda beyin işidir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Arda'yı neden ilk 11'de oynatmazsın. Anlamak mümkün değil. Arda belki çok koşuyor gözükmüyor. Ama topu inanılmaz güzel koşturuyor. Arda Portekiz Milli Takımı'nda olsaydı dün gece banko ilk 11'de çıkardı. Ama ben tahmin ediyorum ki bakınız tahmin ediyorum diyorum. Bizim teknik direktör kadro tercihlerinde etkili değil. Çünkü orada Hamit Altıntop var. Büyük ihtimalle bu işe burnunu sokuyor. Mağlup olursun kimse bir şey diyemez ama bu tarz oyunla değil. Adamlar 3-0'dan sonra frene bastılar. Biraz tempo yapsalar 5-6 olacak. Ayrıca Portekiz takımının en iyi oyuncusu belinden sakatlanarak çıktı. Kimdi o, Samet... Dua edelim Gürcistan maçında o son dakika golünü attık. Belki o golle bir üst tura çıkacağız. Hakem maçı yakından idare etti ve doğru kararlar verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl