Çözüldü PortalMarket Yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ConTrike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 927
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConTrike

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
ConTrike

Discord:

ConTrike

Öncelikle merhaba kendi kafamda öylesine sunucu yapıyorum ama spawndan nethera gidilebilmesi için 10k para birimi gerekmesini istiyorum ve tüm dünyalar için /portalmarket yazınca açılmasını istiyorum nasıl yapabilceğimi gösterebilcek arkadaş varmı?

Öncellikle skript eklentisi portal eklentisi ve ayrıca deluxemenu kullanmanız gerekmektedir.Öncelikle skript ile portale eklediğiniz komuttan 10k çekmesini sağlayiniz.Sonra o komutu deluxemenuse veriniz.

Öncellikle skript eklentisi portal eklentisi ve ayrıca deluxemenu kullanmanız gerekmektedir.Öncelikle skript ile portale eklediğiniz komuttan 10k çekmesini sağlayiniz.Sonra o komutu deluxemenuse veriniz.
Hocam skript plugini çalışmıyor başka bir çözüm varmıdır ? ve biraz daha detaylı anlatırsanız iyi olur

Merhabalar Advancedportal eklentisini kullanabilirsiniz.Fakat bu sadece oluşturduğunuz portallarda işe yarar.

Merhabalar Advancedportal eklentisini kullanabilirsiniz.Fakat bu sadece oluşturduğunuz portallarda işe yarar.
advancedportal plugini ile alakalı tanıtım videosu veyahut konusu varmıdır hocam?

Eklentinin wiki sayfasına ve youtube videosunu göz atınız aytıca yapay zeka ile bilgi alabilirsiniz.

Eklentinin wiki sayfasına ve youtube videosunu göz atınız aytıca yapay zeka ile bilgi alabilirsiniz.
Hocam yaptım ama parayla geçişi nasıl ayarlayacağıma dair bir bilgi göremedim müsaitseniz siz verebilirmisiniz acaba?

Confing dosyasında olması lazım.İcerisinde incelerseniz bulabilirsiniz.

MultiversPortal eklentisini deneyeniz.

Merhabalar

Yapmanız gerekenler

1.Portals.yml klosörüne giriniz.
2.Entryfee altında bulunan ammount değerini ayarlayınız.

Merhabalar

Yapmanız gerekenler

1.Portals.yml klosörüne giriniz.
2.Entryfee altında bulunan ammount değerini ayarlayınız.
hocam oldu çok sağolun ama portalı her geçişte yapıyor şöyle yapabilirmiyiz
Bunun hem köylüsü hemde /portalmarket yazınca çıkan bir yer çıksa oyuncular burdan portalı alsa
hemde tek 1 seferlik ödeme yapsalar istiyorum öyle yapsak gayet nice olur başka bir öneriniz varmıdır acaba

Merhaba

Onun icin skript lazım .Yoksa olmaz diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl