Yardım Lazım ACIL
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
Propenthia#0046
Oluyorda fakat ben obsidyensiz istiyorum :(Hocam portalı obsidyenler ile oluşturamıyormusunuz ?
Propenthia#0046
Hocam maalesef bu konu hakkında bilgim yok '':/''Oluyorda fakat ben obsidyensiz istiyorum :(
KardasLand#9552
/setblock <x> <y> <z> nether_portal
x y z kısmına ne yazıcağım acaba?Nether portal bloğunu elde edemezsiniz. Sadece spawnlayabilirsiniz. ( Kaynak: minecraft.gamepedia - In, it cannot be obtained as an item. )Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Komudu(Setblock) ile bu bloğu koyabilirsiniz.
KardasLand#9552
Bloğu koymak istediğiniz yerin kordinatları. F3 Tuşuna basarsanız bulunduğunuz yerin kordinatını görebilirsiniz.x y z kısmına ne yazıcağım acaba?
/setblock 0,413, 35,00000, 6,424 nether_portal komutu yazıyorum fakat olmuyorBloğu koymak istediğiniz yerin kordinatları. F3 Tuşuna basarsanız bulunduğunuz yerin kordinatını görebilirsiniz.
KardasLand#9552
olmuyor :(/setblock 0 35 6 nether_portal
dener misiniz?
aa oldu fakat kod bu öğrenmek isteyen arkadaşlarımız için buyursunlar :) /setblock x y z portal yazmanız yeterli :)/setblock 0 35 6 nether_portal
dener misiniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!