Çözüldü port yönlendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djtvyutube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djtvyutube

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
djtvyutube

Discord:

djtvyutube

sunucum iiçn kendi bilgisayarımı topladım vds değil modemden port yönlendirme yapmak istiyorum ama nirtürlü olmuyor modemim asus ona göre domain alıcam nasıl yapılıyor bilen varmı

Merhabalar
Kendi pc niz üstünden sunucu kurmak ve modeminizden port açmak büyük bir güvenlik açığı oluşturabilir. Ufak bir açıkta modeminize bağlı cihazlara erişim sağlayabilirler.

Ayrıca modem üstünen port açmak ücretlidir. Bu tarz şeyler ile uğraşmak yerine kendinize ve oyuncularına hamachi adlı programı kurdurarak oluşabilecek güvenlik risklerini engellemiş olursunuz. Ancak yinede önerim bir vds almanızdır.

Merhabalar
Kendi pc niz üstünden sunucu kurmak ve modeminizden port açmak büyük bir güvenlik açığı oluşturabilir. Ufak bir açıkta modeminize bağlı cihazlara erişim sağlayabilirler.

Ayrıca modem üstünen port açmak ücretlidir. Bu tarz şeyler ile uğraşmak yerine kendinize ve oyuncularına hamachi adlı programı kurdurarak oluşabilecek güvenlik risklerini engellemiş olursunuz. Ancak yinede önerim bir vds almanızdır.
sunucu global bir sunucu 20 30 kiş oynuyor

Localhost üzerinden paylaşım yapacaksanız ngrok öneriyorum pratik ve hızlı, güvenlik açığı olmadan port açar/kapatır. Ancak, bu 20-30 kişi kaldıramaz maximum 5-6 kişi kaldırır, VDS tercih etmenizi öneriyorum.
ngrok kullanıyordum birden oyuncuların girişini engelledi n groktan başka bir uygulamayla denedim oldu ançak 1 gb veri sunuru dolduktan sonra attı vds olarak 64 gb ram rayzen9 1 tb hafiza veren ucuz veren bir yer varsa geçerim çünkü sunucu için bir bilgisayar topladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl