- Elmaslar
- 220
- Puanlar
- 14.825
- Yer
- United States
- Minecraft
- WhiskeyTR
Discord:
whiskeytr
PORT AÇMADAN VEYA HAMACHİ KULLANMADAN
SUNUCU AÇMA
Merhaba MC-TR sakinleri, ben Whiskey. Bu yapmış olduğum rehber port açmadan veya hamachi kullanmadan
arkadaşlarınızı kendi bilgisiyarınızdan açtığınız sunucuya davet edebilme yolunu göstereceğim.
Bu yöntem sadece minecraft için geçerli değildir, CSGO gibi oyun içi sunucularıda bu şekilde açabilirsiniz.
| ÜCRETSİZ
1- Bu websitesi üzerinden kayıt olup giriş yapıyoruz.
2- Giriş yaptıktan sonra gelen panel üzerinden kendi işletim sisteminize göre LocalToNet uygulamasını indiriyoruz.
3- Arka planda kendi Minecraft sunucunumuzu 25565 portundan açıyoruz.
4- LocalToNet uygulamasını açıyoruz.
5- LocalToNet uygulamasının istediği tokeni websitesi üzerinden alıyoruz ve LocalToNet uygulamasına yapıştırıyoruz.
6- LocalToNet uygulaması bu şekilde güncelleniyor.
7- LocalToNet websitesinden My Tunnels kısmına ve oradan TCP - UDP kısmına tıklıyoruz.
8- Protocol Type kısmını TCP - UDP olarak seçiyoruz ve Port kısmına 25565 yazıyoruz ardından create diyoruz.
9- TCP-UDP bölümünde yeni bir kısım oluşuyor ve start butonuna basıyoruz.
10- LocalToNet uygulamasında yeni bir IP adresi oluşuyor bu IP adresini arkadaşlarınıza paylaşabilirsiniz.
Bu IP adresini normal sunucuya girer gibi kullanabilirsiniz.
Evet, bugün port açmadan veya hamachi kullanmadan sunucu açma yöntemini gösterdim.
Sizlerde bu konunun altında faydalı bulduğunuz bu tarz programları paylaşabilir ve insanların bu programlardan faydalanmalarını sağlayabilirsiniz!
Okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.
SUNUCU AÇMA
Merhaba MC-TR sakinleri, ben Whiskey. Bu yapmış olduğum rehber port açmadan veya hamachi kullanmadan
arkadaşlarınızı kendi bilgisiyarınızdan açtığınız sunucuya davet edebilme yolunu göstereceğim.
Bu yöntem sadece minecraft için geçerli değildir, CSGO gibi oyun içi sunucularıda bu şekilde açabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1- Bu websitesi üzerinden kayıt olup giriş yapıyoruz.

2- Giriş yaptıktan sonra gelen panel üzerinden kendi işletim sisteminize göre LocalToNet uygulamasını indiriyoruz.

3- Arka planda kendi Minecraft sunucunumuzu 25565 portundan açıyoruz.

4- LocalToNet uygulamasını açıyoruz.

5- LocalToNet uygulamasının istediği tokeni websitesi üzerinden alıyoruz ve LocalToNet uygulamasına yapıştırıyoruz.

6- LocalToNet uygulaması bu şekilde güncelleniyor.

7- LocalToNet websitesinden My Tunnels kısmına ve oradan TCP - UDP kısmına tıklıyoruz.

8- Protocol Type kısmını TCP - UDP olarak seçiyoruz ve Port kısmına 25565 yazıyoruz ardından create diyoruz.

9- TCP-UDP bölümünde yeni bir kısım oluşuyor ve start butonuna basıyoruz.

10- LocalToNet uygulamasında yeni bir IP adresi oluşuyor bu IP adresini arkadaşlarınıza paylaşabilirsiniz.

Bu IP adresini normal sunucuya girer gibi kullanabilirsiniz.
Evet, bugün port açmadan veya hamachi kullanmadan sunucu açma yöntemini gösterdim.
Sizlerde bu konunun altında faydalı bulduğunuz bu tarz programları paylaşabilir ve insanların bu programlardan faydalanmalarını sağlayabilirsiniz!
Okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.