Sol Reklam

Rehber Port Açmadan veya Hamachi Kullanmadan Sunucu Açma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Whiskey's

Savaştayım Ölüyom
Sunucu Sahibi
ThunderTeam
Elmaslar
220
Puanlar
14.825
Yer
United States
Minecraft
WhiskeyTR

Discord:

whiskeytr

PORT AÇMADAN VEYA HAMACHİ KULLANMADAN
SUNUCU AÇMA

Merhaba MC-TR sakinleri, ben Whiskey. Bu yapmış olduğum rehber port açmadan veya hamachi kullanmadan
arkadaşlarınızı kendi bilgisiyarınızdan açtığınız sunucuya davet edebilme yolunu göstereceğim.
Bu yöntem sadece minecraft için geçerli değildir, CSGO gibi oyun içi sunucularıda bu şekilde açabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
| ÜCRETSİZ

1- Bu websitesi üzerinden kayıt olup giriş yapıyoruz.

image.png

image.png

2- Giriş yaptıktan sonra gelen panel üzerinden kendi işletim sisteminize göre LocalToNet uygulamasını indiriyoruz.

image.png

3- Arka planda kendi Minecraft sunucunumuzu 25565 portundan açıyoruz.

image.png

4- LocalToNet uygulamasını açıyoruz.

image.png

5- LocalToNet uygulamasının istediği tokeni websitesi üzerinden alıyoruz ve LocalToNet uygulamasına yapıştırıyoruz.

image.png

6- LocalToNet uygulaması bu şekilde güncelleniyor.

image.png

7- LocalToNet websitesinden My Tunnels kısmına ve oradan TCP - UDP kısmına tıklıyoruz.

image.png

8- Protocol Type kısmını TCP - UDP olarak seçiyoruz ve Port kısmına 25565 yazıyoruz ardından create diyoruz.

image.png

9- TCP-UDP bölümünde yeni bir kısım oluşuyor ve start butonuna basıyoruz.

image.png

10- LocalToNet uygulamasında yeni bir IP adresi oluşuyor bu IP adresini arkadaşlarınıza paylaşabilirsiniz.

image.png

Bu IP adresini normal sunucuya girer gibi kullanabilirsiniz.

Evet, bugün port açmadan veya hamachi kullanmadan sunucu açma yöntemini gösterdim.
Sizlerde bu konunun altında faydalı bulduğunuz bu tarz programları paylaşabilir ve insanların bu programlardan faydalanmalarını sağlayabilirsiniz!

Okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Tesekkurler cok isime yaradi

Çok güzel bir bilgi, çok işime yaradı teşekkürler.​

Arka Planda kendi minecraft sunucumuzu 25565 portunda açıyoruz kısmını anlamadım nasıl açıcaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı