Çözüldü Port Açığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _PH3NIX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.061
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_PH3NIX

Play.ColeraNW.Com
Elmaslar
47
Minecraft
Hazreti_Anka

Discord:

Anka#8596

Merhaba MC-TR Ailesi
Skyblock sunucuma çakma lobi eklemek için bungeecord kurdum fakat bir sorunla karşılaştım

aramaızdaki çoğu kişi biliyordur zaten port açığını kapatmak için İpWhitelist isimli plugini kullanıyoruz
fakat ben herzamanki gibi ipwhitelisti kurdum port üzerinden girişi engelledim fakat bu kez çakma lobidende aktarırken ipwhiteliste takıldı

spigot.yml'de bungeecord : true
bungee config : ip_forward: true

Son düzenleme:
Merhaba MC-TR Ailesi
Skyblock sunucuma çakma lobi eklemek için bungeecord kurdum fakat bir sorunla karşılaştım

aramaızdaki çoğu kişi biliyordur zaten port açığını kapatmak için İpWhitelist isimli plugini kullanıyoruz
fakat ben herzamanki gibi ipwhitelisti kurdum port üzerinden girişi engelledim fakat bu kez çakma lobidende aktarırken ipwhiteliste takıldı

spigot.yml'de bungeecord : true
bungee config : ip_forward: true
Hatanı düzgünce anlatır mısın. çakmalobiden aktarırken ipwhitelist e takıldı derken aktarılamadı diyorsan. Büyük ihtimalle ipwhitelistte port bilgisi de girmişsindir. IPWhitelist adı üstünde sadece ana protokolü kabul eder. Portları yazarsan tabii ki teoride çalışır ama eklenti işlevini yitirmiş olur çünkü zaten o portun açık olduğu sunucuya yine o sunucudan girmeye çalışıyorsun gibi bir durum vardır.

ip forward kapat

Eğer centOS (Linux) tabanlı işletim sistemi kullanıyorsan.
PHP:
iptables -I INPUT ! -s BURAYA_IP -p tcp --dport BURAYA_PORT -j DROP

BungeeCord'una ve Sunucuna
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi yükle zip dosyası bu içinde hem bukkit/spigot hemde spigot için authme bağlantısı eklentileri var bungeecord'una ve çakmalobine bu eklentiyi yüklersen oyuncular portla diğer sunuculara girse bile hiçbir şey yapamayacaktır. Kurulumu Spigot'ta var ordan inceleyebilirsin

Sorun Çözüldü Sorunun Sebebi İPWhitliste yanlışlıkla :25565 portunu eklemişim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl