Juscesia#1051
Zyher#5463
o şarkı uyuşturucuyu şarkı sözleri yapanlarla dalga geçmek, için baştaki autotune'dan anlamışsındır.Kendisini yakından takip ediyorum, çokta masum değil parodi marodi dinlemedi devlet.. Videosunu izledim ot içmek çok güzel birşey, ot için vs diyordu...
kashiandwazaki
Gördüğün gibi 17 yaşında yetişkin bir birey bile bunun ironi olduğunu tam olarak anlayamamış. Küçük kardeşlerimiz ne yapsın?o şarkı uyuşturucuyu şarkı sözleri yapanlarla dalga geçmek, için baştaki autotune'dan anlamışsındır.

ancienty
Zyher#5463
o şarkıyı izleyenler biliyor parodi olduğunu.Gördüğün gibi 17 yaşında yetişkin bir birey bile bunun ironi olduğunu tam olarak anlayamamış. Küçük kardeşlerimiz ne yapsın?
Zyher#5463
şarkı dinleyip uyuşturucuya özenen varmıdır sence?Yaptığı parodiler parodi dışına çıkmakta. Videoyu izledim yaptığı şey parodiden daha çok teşvik etmek olmuş. Hakim doğru bir karar vermiş.
Zyher#5463
olabilirde porçay haklı bence.Kardeşim devlet şaka maka dinlemez alır içeri.
Belki sen özenmemiş olabilirsin ama kimse bilemez kimin özenip özenmediğinişarkı dinleyip uyuşturucuya özenen varmıdır sence?
Zyher#5463
Youtube bu şarkıyı önerilenlere sokmadı yaş kitlesi gereği, yani porçay izleyen insanlar'ın karşısına çıktı onlar sence uyuşturuya özenmişmidir açıp dinle bak bakalım ciddi geliyormu sana.Belki sen özenmemiş olabilirsin ama kimse bilemez kimin özenip özenmediğini
Zyher#5463
Direk ss atıyorum o zaman anlarsın konuyuBelki sen özenmemiş olabilirsin ama kimse bilemez kimin özenip özenmediğini
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!