Teori Popüler Youtuber, Ünlü Bir Minecraft Sunucusuna Saldırıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasinDLG

Gülü seviyorsan, dikenine katlanıcaksın.
Hosting Görevlisi
Elmaslar
205
Minecraft
YasinDLG

Discord:

yasindlg

İşinde oldukça popüler olan bir youtuber; Minecraft sunucularına saldırıda bulunmak istedi!
Kendi ekibinden 10.000 kişi toplayarak, bir çok sunucuya saldırıda bulundu!

Kim bu YouTuber?
Kanalının türkçe karşıtı : BayCanavar'dır. Bu youtuber işinde oldukça olgun ve işini gerçekten çok iyi yapan, yabancı bir youtuberdir. Yeni oyun kanalında 40 milyonu aşan izleyicisi ve kendi öz kanalında 5 milyonu aşan, mükemmel içeriklere sahip olgun bir youtuberdir. Son zamanlarda hayali olan bir söz konusu. Piyango bileti ile bir ada satın almak istiyor ve bu arkadaşımızın bir rekora sahip olduğunu belirtebilirim. Bu rekor ise, dünyanın en büyük pizza yeme yarışmasında 1. olarak ön sırada yer almıştır. Ayrıca bu kişi hayırseverliği, cömert davranması ve yaptığı yardımlarla iyi biri olarak tanılmaktadır. Bunca zamana kadar arkadaşlarına, izleyicilerine ve sponsorlarına yaptığı yardımların haddihesabı olmayacak kadar yardım ettiği öne sürüldü.

Olay nasıl başladı?
BayCanavar, oyun kanalında kendince bir fikire kapıldı. Acaba bir sunucuya saldırıda bulunsa, ona oyun kanalında olan izleyicilerinden kaç kişinin yardım edeceğini merak ediyordu ve bunu kendi discord sunucusunda haber olarak yayınladı. Yayınladığı haberde, ona minecraft sunucusunda baskın arayışları olarak, kim yardım edebilceğini merak ettiğini ve ona kim yardım edebilceğini açıkladı. Bu olayın ne kadar tutabilceğini öncelikle düşük bir sunucudan başladılar ve başardılar. Saldırıyı yapmadan önce, 269 kişi ile bu vurguna girdiler. Orta seviye sunucuya saldırı yaptılar. Saldırının içeriklerinde ağaçları yaktılar ve etrafa TNT döşeyip anlık olarak patlattılar. Fakat BayCanavar bu sefer 1100 kişi ile birlikte yaptı. Sonra yüksek seviye olan sunucuyu hedef alıp; 750 Kişiyi küçük bir obsidyen dolu bir yere sıkıştırdılar. Ancak bunu yaptıktan sonra 750 oyuncunun birden bağlantısı kesildi. Sonra ciddi sunucuların kurucularından izin isteyip, saldırı eylemlerinde bulundular. Ancak binlerce hayran, bu saldırıya katılmak isteyip, bir sürü sunucuları gezdiler ve bu durum binlerce sunucunun çökmesine maal oldu.

Sonrasında ne oldu?
BayCanavar, bu olaydan sonra bir açıklama yapma gereksiniminde bulundu. Bütün sunuculardan özür diledi. Ancak çok şaşırtıcı bir olay oldu. Saldırıyı yaptığı ilk sunucuyu, hayranlarının çok sevdiğini öğrendi ve hayranlarının yarısından çoğu, o sunucuya aktif oyuncu olarak devam etti. Hatta oyuncular artık orda büyük büyük yapılar yapmaya başladığı öngörüldü. BayCanavar bu duruma bir açıklama yaptı. "Devasa bir sunucu olacak!" diye bir sözde bulundu. Onun sayesinde küçük kalan yabancı bir sunucu. Şuanda çok tanılan isimlerin arasına girmeyi başardı.​

Son düzenleme:
Bu şans bizde yok ki olsa sunucu açarız :D

herifin okadar parası var alsana 1tb lık server bak bakayım oluyor mu çökme :D

Bu biraz bizim Türkiye'de olan sunucu trolleme serilerine benziyor. Tabii, ben de başlığı gördüğümde biraz heveslenmiştim, kalemine sağlık ?

adam iznimiz var demiş videoda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl