Tasarım POP SMOKE in memory of death..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tedox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 561
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

tedox

Ziyaretçi
qx0uxidubf851.png

Böylesine güzel bir çalışmaya hiç yorum gelmemesine çok üzüldüm. Elinize sağlık ;) <3

Maalesef ki Pop Smoke'u Lil Tjay ile tanıdım. Birlikte yaptıkları "War" parçası ile ilk defa kendisini gördüm. Bunun sayesinde "For The Night" parçası, dinlemekten en çok zevk aldığım parçalardan biri oldu. Lil Tjay'in parçalarından bile çok dinledim, dinliyorum.​

Maalesef ki Pop Smoke'u Lil Tjay ile tanıdım. Birlikte yaptıkları "War" parçası ile ilk defa kendisini gördüm. Bunun sayesinde "For The Night" parçası, dinlemekten en çok zevk aldığım parçalardan biri oldu. Lil Tjay'in parçalarından bile çok dinledim, dinliyorum.​
En sevdiğim parça benimde

paranoiada güzel

Çok iyi bir çalışma olmuş şimdi çıkarmış olduğu parçalara bakacağım elinize sağlık ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl